facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosker Meubelen

Adres: 1 Kalverkampen, 9628 TT Siddeburen
Telefoonnummer: +31598432989
Stad: Siddeburen
Route: 1 Kalverkampen
Postcode: 9628 TT



op zoek naar gerelateerd: Meubelwinkel, Meubelzaak Kollum, Meubelzaak in Vriescheloo, Meubelen Appingedam, Meubels Winschoten, Meubelzaak Muntendam, Meubelzaak te koop, Meubel outlet Groningen Peizerweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J. Smith J. Smith 380 meter Lekkere eieren
Recensies
Geweldig! Inmiddels zowel de slaapkamer als woonkamer ingericht met meubelen bij Bosker! Super tevreden en een top service.
Zeer vriendelijk en behulpzaam nemen alle tijd en geven goed advies zodat je een goede keuze kunt maken
Ik ben weer super blij met de nieuwe vitrage. Alles weer netjes voor elkaar. Wil je prima service en vriendelijkheid, en goede kwaliteit meubelen? Dan moet je echt bij Bosker Meubelen zijn.
Vriendelijk , begripvol en tegemoetkomend geholpen. Prachtige , smaakvolle en logische inrichting van een relatief grote winkel. Zeker aan te bevelen.
Goed geslaagd
Prettige mensen groot assotie ment
Onlangs hebben wij onze meubels bij Bosker gekocht. We zijn zeer tevreden, Anneke gaf ons op een prettige manier advies. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Goede levering, de meubels en de vloer werden zorgvuldig geplaatst. Prima service, ze doen wat ze beloven. Kortom een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid