facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosgra Onderzoek

Info

http://www.ZKNKlanttevredenheidsonderzoek.nl Bosgra Onderzoek is een onafhankelijk onderzoeksbureau gespecialiseerd in de zorg.

Geschiedenis

Bosgra Onderzoek heeft het ZKN Klanttevredenheidsonderzoek opgezet, het grootste patiënttevredenheidsonderzoek onder klinieken. Daarnaast worden PROMs gemeten en onderzoek uitgevoerd voor ziekenhuizen, GGZ-instellingen.

Bosgra Onderzoek is een onafhankelijk onderzoeksbureau gespecialiseerd in de zorg. Door het inzichtelijk maken van de kwaliteit van zorg leveren we een bijdrage aan kwaliteitsverbetering en het behalen van de strategische doelen van zorginstellingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het zo optimaal mogelijk inzetten van zorgonderzoek zoals tevredenheidsonderzoek, PROMs en medewerkersonderzoek. We doen dit voor zorginstellingen zoals klinieken, ggz-instellingen en ziekenhuizen. We werken hierbij samen met o.a. ZKN, ZorgkaartNederland.nl, NPCF, Miletus, de Inspectie voor de Gezondheidszorg, KIWA en zorgverzekeraars. Bosgra Onderzoek is lid van de Markt Onderzoeks Associatie (MOA) en conformeert zich aan de Europese normen voor marktonderzoek ESOMAR.



"Bosgra Onderzoek is een ISO 20252:2012 gecertificeerd onafhankelijk onderzoeksbureau en is sinds 2009 gespecialiseerd in zorgonderzoek. We bieden een compleet palet aan van patiëntervaringsonderzoek, PROMs, PREMs tot medewerkersonderzoek. Door het transparant maken van kwaliteit van zorg leveren we een bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van zorginstellingen. We doen dit voor klinieken, ggz-instellingen en ziekenhuizen. We werken hierbij samen met o.a. ZKN, Zorgverzekeraars Nederland, ZorgkaartNederland.nl, de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Zorginstituut Nederland. Bosgra Onderzoek is lid van de Markt Onderzoeks Associatie MOA en houdt zich aan de normen voor ISO 20252:2012, ESOMAR en NEN7510"
Adres: Rijksstraatweg 139, 9254 DD Hardegarijp
Telefoonnummer: 0511 700 200
Stad: Hardegarijp
Route: Rijksstraatweg 139
Postcode: 9254 DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toch Toch 790 meter In één dag je auto theorie halen. Voor mensen met AD(H)D en/of ASS de mogelijkheid om...
Scherjon + Van der Veen Makelaars & Taxateurs Scherjon + Van der Veen Makelaars & Taxateur... 877 meter De NVM Makelaardij van Tytsjerksteradiel, Leeuwarden en NO-Friesland voor uw woning t...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid