facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosgra Juweliers

Bosgra Juweliers

Geschiedenis

Bosgra Juweliers zit sinds november 1987 in Surhuisterveen en onze kracht is een vriendelijke klantgerichte bediening en
een op onze regio afgestemd assortiment van zowel sieraden als horloges. Wij beschikken over ons eigen reparatieatelier.
Uw eigen ontwerpen kunnen door ons worden uitgevoerd voor zowel het veranderen van bestaande sieraden, alsmede het
realiseren van nieuw te ontwerpen sieraden.

Daarnaast zijn wij altijd de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends. Daarvoor bezoeken we jaarlijks een buitenlandse
beurs en regelmatig Nederlandse beurzen.

Het is belangrijk voor de hedendaagse juwelier om gericht met je vak bezig te zijn. Kortom overtuig uzelf en kom langs.
U bent van harte welkom in onze winkel!



"In 1987 begonnen en tegenwoordig nog steeds uw juwelier in Surhuisterveen. Wij bieden u als juwelier in Friesland horloges en sieraden van merken als Aller Spanninga, Tissot, Zinzi, Seiko, Buddha to Buddha en vele anderen. Wij verwelkomen u graag in onze winkel. Voor informatie kunt u onze website raadplegen."

"In 1987 begonnen en tegenwoordig nog steeds uw juwelier in Surhuisterveen. Wij bieden u als juwelier in Friesland horloges en sieraden van merken als Aller Spanninga, Tissot, Zinzi, Seiko, Buddha to Buddha en vele anderen. Wij verwelkomen u graag in onze winkel. Voor informatie kunt u onze website raadplegen."
Adres: Groningerstraat 2d-e, 9231 CL Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512-364440
Stad: Surhuisterveen
Route: Groningerstraat 2d-e
Postcode: 9231 CL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Super geholpen. Op zoek naar een horloge. Veel bekeken. Uit de vitrine gehaald. Ik had de moed al opgegeven maar toch geslaagd
kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Bosgra.
Geweldige service bij bosgra,TOP.
Wij zijn sinds 1987 al klant bij juwelier bosgra. En hebben heel goede ervaringen wat klantvriendelijkheid,service en leuke collecties betreft. De medewerkers hebben hart voor de zaak en zijn erg behulpzaam. Kan de zaak aan een ieder aanbevelen. Goede prijs/kwaliteits verhouding. TOP.
Ontzettend fijn geholpen,ruim assortiement buddha to buddha. Maar ook voor een verlovingsring, veel keus en goed advies gekregen, waarbij ruilen geen probleem was. Al was dit niet nodig om dat de vrouw in kwestie zeer ingenomen was met het model! Top winkel kom hier graag terug, ook reperaties aan oude sieraden met zorg hersteld, en niet duur!
Altijd vriendelijk personeel,alle tijd voor de klant,halsketting met hanger was deze verloren, Platgereden door auto, Deze fijn gerepareerd door bosgra. Geweldig klantvriendelijk bedrijf.
Een zaak waar de medewerkers en eigenaren hun klanten goed kennen en weten in te schatten. De trouwringen zijn er twee jaar geleden gekocht en regelmatig zijn wij hier voor sieraden ‘vaste’ klant. Reparaties zijn iets wat aan de hoge kant maar worden wel uiterst netjes en goed verzorgd.
Bosgra Juweliers is een zeer mooi juwelierszaak in de winkelstraat in Surhuisterveen. U kunt hier terecht voor al uw sierraden. De winkel heeft een uitgebreide sortering en het personeel is zeer vriendelijk. Ook het vervangen van een batterij van uw horloge is geen probleem. Zoekt u iets moois voor u zelf voor een speciale gelegenheid of zomaar of om iemand cadeau te geven dan kunt u hier zeker slagen.
Top geregeld, dank wederom! Blij met mijn nieuwe horloge!
De Bruggeman Fam is al lang vaste klant bij Bosgra Juweliers Altijd een super service, Cis en Tim doen altijd net een stapje harder om het de klant naar het zin te maken. Voor ons geen andere Juwelier dan Bosgra
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid