facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosch Car Service Garage Horjus

Bosch Car Service Garage Horjus

Info

Garage Horjus - Autoreparatie , Occasions, Tankstation, Banden/Airco/Ruitservice & Aanhanger verhuur

Geschiedenis

Sinds 1977 hét autobedrijf in Friesland

Autobedrijf Horjus uit Friesland, Makkum bestaat al meer dan 30 jaar. Inmiddels zijn we u nóg beter van dienst. Aantrekkelijk geprijsde occasions en nieuwe auto’s, betaalbaar auto onderhoud, voordelige auto reparaties, correcte service en een betrouwbare garantie. Wat verwacht u nog meer van een autobedrijf uit Friesland? Autobedrijf Horjus is een niet-merkgebonden BOVAG-autogarage. In onze showroom kiest u uit occasions van verschillende merken, bijvoorbeeld Volkswagen, Volvo en BMW. Zoekt u een bepaald merk in een bepaalde prijsklasse?
Autobedrijf Horjus bemiddelt voor u: met uw zoekopdracht vinden wij de juiste occasion. In Friesland én in de rest van Nederland. En ons eigen 24 uurs tankstation (AVIA) zorgt ervoor dat u meteen de weg op kunt.

UniGar-autocenter
Autobedrijf Horjus uit Friesland is een van de zeventig UniGar-autocenters in Nederland. Ons lidmaatschap van UniGar verzekert u van kwaliteit en een autobedrijf met actuele vakkennis. En van twaalf maanden volledige garantie op (de montage van) onderdelen van occasions en nieuwe auto’s, mits Autobedrijf Horjus uit Friesland de eerdere reparaties zelf heeft uitgevoerd. Waar een autobedrijf in Friesland groot in kan zijn!

BOVAG Pechhulp: thuis en overal in Europa
Van een erkende BOVAG-autobedrijf mag u extra service verwachten. Bij pech onderweg bijvoorbeeld. Met de BOVAG Pechhulp bent u verzekerd van hulp in heel Europa, dus ook in uw eigen woonplaats. Iets waarvoor u bij andere hulpverleners vaak extra moet betalen. U kunt kiezen uit een compleet standaardpakket of een uitgebreidere dekking. Meestal lukt het de BOVAG-vakmensen uw auto meteen ter plekke te repareren. Zo niet, dan brengen ze u en de auto naar het meest nabijgelegen BOVAG-autobedrijf en krijgt u tijdelijk een vervangende auto.

Adres: Suderseewei 7, 8754GK Makkum
Telefoonnummer: 0515231318
Stad: Makkum
Route: Suderseewei 7
Postcode: 8754GK


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 20:00
Dinsdag: 06:30 - 20:00
Woensdag: 06:30 - 20:00
Donderdag: 06:30 - 20:00
Vrijdag: 06:30 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kamsma Makkum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Kamstra Autobedrijf Kamstra 214 meter Super blij met gekochte auto hier, Toyota Auris. Zijn goed en fijn geholpen door verk...
Garage Proefversie Garage Proefversie 273 meter Garage Proefversie : Reparatie & Onderhoud, Occasions, Tankstation, Aanhangerverhuur
Recensies
Klantvriendelijk en zeer goede service.
Vriendelijke mensen en goede service. Nu tot 2 keer de apk keuring bij Horjus laten verichten. Beide keren netjes gebeld waarom ik bepaalde werkzaamheden wou laten verichten en dat dat volgens hun nog niet nodig was of goedkoper opgelost kon worden. Keurig!
Prima geholpen, had wat versnellingsbak olie nodig. Niet op voorraad onmiddellijk besteld en was er met een uur!
Altijd al top geweest. Mega service staan altijd klaar voor jou.
Geen aanrader om te tanken, je zou niet verwachten dat een simpel tankstation zoals deze ruim 7 cent boven de grote ketens ligt. 100 meter doorrijden en je hebt de gemiddelde prijs per liter.
Eerlijke, nette, en fijne garage. Men doet het spreekwoordelijke stapje extra zonder vragen. Zou hier zeker opnieuw een auto kopen, maar deze is zo goed, die gaat nog jaren mee. Pareltje van een Garage in Makkum
Een echte dorpsgarage. Flexibel met het inplannen van een afspraak. Had de auto in de ochtend nog nodig dus mocht de auto voor de middag langsbrengen. Afgelopen jaar een apk keuring laten doen. Gelukkig geen afkeurpunten.
Zeer lastig probleem die zelfs de officiële VW dealer te friesland in 4 weken tijd niet kon oplossen opgelost in 5 dagen tijd, zeer goed en erg tevreden.
Ik breng mijn auto hier al enkele jaren. Goede service. Eerlijke prijs. Altijd goed
Dank voor de snelle reparatie van mijn auto. De koppeling bleek vervangen te moeten worden, en dat was ruim binnen de verwachte tijd klaar, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid