facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosch Car Service Covast

Adres: Antonie van Leeuwenhoekstraat 17, 3291 CR Strijen
Telefoonnummer: 0786743487
Stad: Strijen
Route: Antonie van Leeuwenhoekstraat 17
Postcode: 3291 CR



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Strijen, Autobedrijf Covast review, Auto Deka Strijen ervaringen, Van der Veer Puttershoek, Kruythof Strijen, Kooiman auto, Auto Online Strijen, Deka Auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Haan Strijen Den Haan Strijen 252 meter Mooi garagebedrijf met nette prijzen en geweldige service! Eigenaar ook zeer vriendel...
Recensies
Een halfjaar geleden een prachtige Prius gekocht bij dit geweldige bedrijf. Eerlijke, vriendelijke mensen. Helaas bleek er iets aan de airco stuk te zijn wat kosteloos is vervangen door het bedrijf Bovag garantie terwijl wij in de kantine mochten wachten met een kopje koffie. Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid!
Hele fijne garage met super goede service en vriendelijke jongens . Ben supertrots op m'n Seat Leon die ik onlangs bij hun vandaan heb .
Eerlijk bedrijf. Zullen nooit iemand slecht behandelen. Zeer vriendelijk en echte professionals.
Zeer tevreden over de geleverde service bij autobedrijf Covast. Zeer vriendelijk personeel, er word de tijd voor je genomen en je krijgt gelijk een bakje koffie aangeboden. Geen onzinnig verkooppraatje, maar een gepassioneerde medewerker die gewoon wil zorgen dat je met een goede auto naar huis gaat.
Zeer tevreden, vriendelijke service en goede uitleg.
fijn bedrijf nette bus gekocht na een paar weken probleempje netjes opgelost
Goede service. Kundig personeel. Perfect.
Voor op dit moment ben ik erg tevreden. We denken een mooie auto gekocht te hebben. Netjes afgeleverd. Laten weten dat we een aankoop keuring Laten doen, was geen probleem. Ga er vanuit dat deze auto helemaal goed is. Donderdag vind de aankoop keuring plaats ga er vanuit dat ik deze review niet hoeft aan te passen. 27 januari: Helaas zijn er wel wat mankementen gevonden. Geen grootse dingen maar er moet toch nog naar gekeken worden. Vandaag gebelt , keurig een afspraak gemaakt. Ze gaan naar deze punten kijken, ervaring volgt. 10 Februari: Mijn auto is op de aangegeven punten van de aankoopkeuring nagekeken en volgens afspraak gerepareerd, nieuwe sensor en accu, alles werkt na behoren. Ik kan niet anders zeggen dat ze afspraken nakomen en correct zijn in hun service.
We hadden schade aan onze auto en het is perfect hersteld.
Weer op weg geholpen na klapband en goed advies gekregen. Erg vriendelijke en behulpzame afhandeling, was een verademing na gedoe met verzekering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid