facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosch Car Service Autobedrijf F van der Schoor BV

Bosch Car Service Autobedrijf F van der Schoor BV

Info

De kwaliteit en reputatie van Bosch, toegepast op het onderhoud en de reparatie van alle automerken.
Wij doen alles voor uw auto

Geschiedenis

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.


Compleet dienstenaanbod

Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe: bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen. Kom langs bij één van onze 380 vestigingen in Nederland of maak een afspraak online!
http://www.boschcarservice.nl/afspraak-maken/online-afspraak-maken/


Goed, in alles wat we doen!

Elke dag worden er duizenden auto's onder handen genomen binnen het Bosch Car Service netwerk. Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. En dat valt op! Zo heeft Bosch Car Service meerdere jaren achter elkaar de hoofdprijs gewonnen bij de verkiezing 'Mijn Autobedrijf van het Jaar', een wedstrijd van de BOVAG.


Betaalbaar, voor iedereen

De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service is dus verrassend betaalbaar!


Kortom: uw auto is in goede handen

Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen, zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service autobedrijven via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Bosch Car Service in goede handen!

Adres: Admiraal de Ruyterstraat 25, 3262 XB Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186612477
Stad: Oud-Beijerland
Route: Admiraal de Ruyterstraat 25
Postcode: 3262 XB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Van de Schoor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ABS H. Hoogvliet Groep ABS H. Hoogvliet Groep 627 meter Goed geholpen, binnenkort volgt de reparatie. Komt goed.
Autobedrijf Kooiman B.V. Autobedrijf Kooiman B.V. 700 meter Afgelopen week een VW T-ROC gekocht. We kregen een zeer warm welkom! Er was eigenlijk...
Wiveco BV Wiveco BV 735 meter Accu gekocht bij dit bedrijf. Gekozen omdat het dichtbij huis zit en had er snel 1 no...
Autopoetsbedrijf Quick Autopoetsbedrijf Quick 825 meter Super goed behandeld. Zeker een aanrader om langs te gaan en je auto te behandelen.
Autobedrijf Kooy, uw Mazda & Hyundai dealer - Oud-Beijerland Autobedrijf Kooy, uw Mazda & Hyundai dealer ... 1 km Al jaren voor mij een dealer waar ik klantvriendelijk wordt behandeld. 1 x bij de aan...
Autobedrijf WMG Autobedrijf WMG 1 km Onze auto gekocht alles volgens afspraak ondanks tegenslag motto afspraak is afspraak...
Van der Wulp Autobedrijven B.V. Van der Wulp Autobedrijven B.V. 2 km Keurig geholpen. Snel opgemerkt toen wij binnen kwamen. Goed geluisterd en auto gekoc...
Terlouw Auto's Terlouw Auto's 2 km Terlouw Auto's is het adres voor het kopen of verkopen van uw auto.
Autohuis & de 2e Ronde Automobielen Autohuis & de 2e Ronde Automobielen 2 km Ongelofelijk, autodealers staan er om bekend harteloze deals te maken .... dat geld z...
M.E. Cars M.E. Cars 2 km Hier kan je jouw auto wel achter laten voor onderhoud en reparatie. Ook een motor rev...
GMTEC Automotive GMTEC Automotive 2 km Hier kan je jouw auto wel achter laten voor onderhoud en reparatie. Ook een motor rev...
Recensies
Zeer vakkundig autobedrijf met kennis van zaken. Met een ouderwets, goede service. Duidelijk in uitleg en afspraken die ze op tijd en netjes zijn nakomen . Betaalbaar, deden geen overbodige reparaties bij het vervangen van onze koppeling. Hartelijk bedankt, wij blijven zeker klant.
al jaren zeer prettig samenwerking
Zeer vriendelijk bedrijf. Ze denken met je mee, hebben goede prijzen en nemen echt de tijd voor je. Veel beter dan de lokale VW dealer.
Zeer tevreden. Keurige service en snelle afhandeling.
Had een kapotte distributie riem! Ik kon ze in de avond nog bereiken en er werd meegedacht over hoe we het zouden aanpakken! Ze komen afspraken na, ze bellen op tijd en hadden het werk optijd af!!
Wordt altijd goed geholpen. En bij inspecties wordt elk hoekje en gaatje na gekeken. Zo weet je zeker waar je aan toe bent.
Hele fijne garage! Ik heb hier een tweedehands auto gekocht. APK wordt bij aflevering gedaan. Auto rijdt heel goed. Helaas problemen met de accu gehad door verouderde accu. Er werd gelijk meegedacht en snel een afspraak gemaakt om het probleem op te lossen.
Goede service en vriendelijke benadering
Goede garage met vriendelijke bediening. Goedkoop brandstof
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid