facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosbad Putten

Bosbad Putten

Info

Bosbad Putten

Geschiedenis

Bosbad Putten combineert zwempret met de weldaad van wellness. Baantjes trekken doet u in ons wedstrijdbad, voor onbekommerd genieten verblijft u uren in ons subtropisch zwembad. De stroomversnellingen, whirlpools, watermassages en stoombaden zorgen iedere keer weer voor een plezierige ervaring.

Zodra de temperaturen stijgen, opent Bosbad Putten het verwarmde buitenbad. Ga het avontuur aan op de zestig meter lange glijbaan! Of kom tot rust op ons gezellige terras. En wist u dat we ook een midgetgolfbaan, kleuterbaden en een enorme vijver hebben met waterfiets- en kano mogelijkheden? Bij Bosbad Putten ontdekt u ieder bezoek weer iets nieuws!

Uiteraard is Bosbad Putten ook een accommodatie waar kinderen leren zwemmen. Onder professionele en zeer ervaren begeleiding. Verder bieden we een uitgebreid aanbod van aquasporten.

Veiligheid en hygiëne hebben bij ons de hoogste prioriteit. Wij zijn bijvoorbeeld overgegaan op het nieuwste zout-electrolysesysteem. Dit zorgt ervoor dat u minder last heeft van chloorlucht en oog- en slijmvliesirritatie. Ook hebben mensen met buisjes in de oren minder last van het water.

Adres: zuiderveldweg 6, 3881 LJ Putten (gemeente)
Telefoonnummer: +31 341 35 12 88
Stad: Putten
Route: zuiderveldweg 6
Postcode: 3881 LJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 16:30
Zondag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: bosbad putten entree, bosbad putten foto's, bosbad putten wildwaterbaan, bosbad putten drukte, bosbad putten korting, bosbad putten openingstijden kerstvakantie, bosbad putten glijbaan, bosbad putten openingstijden meivakantie
Recensies
Een van de betere zwembaden op de Veluwe. In de zomervakantie is het aan te raden om rond openingstijd of in de avond te gaan zwemmen in verband met de drukte. Het zwembad is goed onderhouden en schoon. Het uitgiftepunt voor eten zou wat mij betreft wel iets beter kunnen. Je kunt er snoep, koek en vette hap krijgen. Een vers broodje of iets dergelijks zou een goede toevoeging zijn!
Wat een verrassing was dat! Nooit geweest, nooit van gehoord, maar het bestaat al ruim 70 jaar. We hebben hier de afgelopen jaren echt wat aan gemist. Super leuke plek om met kinderen van klein tot groot naar toe te gaan. 2 grote glijbanen die echt lekker glijden en nog een wildwaterbaan van ruim 100 meter. En dat alles voor een hele schappelijke prijs! En niet onbelangrijk: een gezellige sfeer. Iets waarvoor je tegenwoordig bij veel zwembaden niet meer hoeft te komen. Absolute aanrader waar we zeker nog weer terugkomen.
De kids vonden dit een heerlijk zwembad . Met de wildwaterbaan en leuke glijbaan . Werd ons wel verzocht om te reserveren de volgende keer !
Mega gezellig zwembad, serieus een aanrader. Prijs verhouding correct. Leuke wildwatervaren en een heerlijke warm bubbelbad, niet te vergeten een heerlijke warm water glijbaan
Leuk zwembad alleen wij komen hier niet meer terug. Wij werden aangesproken op het feit dat onze jongens even geen bandjes hadden deze snap ik ik, ze hebben “officieel” nog geen a diploma. We wilden ze een keer laten in een bad van 1.30m een duik laten nemen. Vervolgens worden we als kleine kinderen in de gaten gehouden met onze zoons van 6 omdat dit keer de zwemkurken die zij gebruiken ineens een probleem blijken te zijn. Of onze jongens even willen laten zien of ze wel kunnen zwemmen. Belachelijk, wij zijn de ouders en kunnen dat volgens mij prima beoordelen of ze dat kunnen. Bovendien zijn wij erbij, en dat ging prima. Ik ben er niet van gecharmeerd dat wij met een belerende toon hierop worden aangesproken en vervolgens extra in de gaten worden gehouden. Ongetwijfeld met alle goede bedoelingen maar die manier waarop was niet ok. Nee, voor ons geen Bosbad Putten meer.
In een mooie omgeving gelegen zwemparadijsje tegen aantrekkelijke prijzen met waar voor je geld. Voor ieder wat wils. Kleine baden voor de allerkleinsten en peuters. Grotere baden voor de junioren. Grote baden voor de grote mensen en als klap op de vuurpijl een super leuke wildwaterglijbaan en een snelle indoor glijbaan waar iedereen zich kind bij voelt . Binnen en buiten zwembaden met duikplanken. Gefeliciteerd met de mooie aanbouw en veel succes.
Mijn dochter had zo'n om weer eens subtropisch te zwemmen en toen besloten we onlangs spontaan op een woensdagmiddag naar Putten toe te rijden! Helaas is ze door stomme pech hard gevallen en zijn precies twee voortanden uit haar mond gebrokengelukkig bleken dit nog melktanden te zijn. Vervolgens zijn we heel prettig en professioneel opgevangen in de EHBO post door twee lieve kundige dames. We vonden dit al een heerlijk zwembad en nadat we zo fijn zijn opgevangen, nadat er iets naars gebeurd is, zijn we helemaal blij dat we dit zwembad ontdekt hebben en maakt dit het rijden vanuit Hilversum hiernaartoe het meer dan waard!
Leuk zwembad om met kinderen heen te gaan. Alles oogt wel wat verouderd maar de wildwaterbaan en de glijbaan zijn erg leuk. Het systeem met de kluisjes werkt erg goed, voor 1 euro kan je er eentje huren.
Gisteren 23 Sept hadden wij het verjaardag feestje van mijn zoon. We gingen met 6 kinderen zwemmen. Na afloop buiten zwaaide 1 kind met zijn tas waardoor de inhoud in het water viel. Zijn handboek zwembroek ed. Een medewerkster uit het restaurant Roos!!!!!! heeft allerlei capriolen uitgehaald hangend aan de brug om met een stok met haak eraan zijn spullen uit het water te vissen. En dat is gelukt!!!! Bedankt Roos!!!!
De glijbanen waren erg leuk verder erg verouderd en de wc's waren erg vies en buiten was er van de 4 wc's maar 1 met wc papier verder ontzettend druk waardoor hwt binnen aardig galmde hoop herrie en je kon weinig doen of je kreeg een mat tegen je aan of een voet in je rug of maag. De eerste x geweest hoeft ook niet echt nog n x van mij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid