facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosbad Noord-Sleen

Bosbad Noord-Sleen

Info

Een prachtig gelegen bosbad nabij Noord-Sleen.



"In de bossen bij Noord-Sleen ligt een gezellig en verwarmd buitenzwembad. Van 29 april 2023 tot en met 10 september 2023 kun je weer lekker banen komen zwemmen en lekker sporten in het water. Of ga je voor een gezellige dag met het gezin? Het kan allemaal. Zoef van de glijbaan, zwem in het water, speel in de speeltuin en eet of drink iets lekkers bij de kiosk. Informatie over prijzen, actuele openingstijden, lessen, etc. vind je op onze site."
Adres: Het Haantje 86, 7846TK Noord-Sleen
Telefoonnummer: +31591361641
Stad: Noord-Sleen
Route: Het Haantje 86
Postcode: 7846TK



op zoek naar gerelateerd: Abonnement Bosbad Noord-Sleen, Openingstijden Bosbad Sleen, Facebook bosbad Noord Sleen, Bosbad Noord-Sleen reserveren, Noord-Sleen website, Zwembad Exloo, Bosbad Zwinderen, Zwembad Zweeloo
Recensies
Leuk zwembad. Genoeg gelegenheid om baantjes te trekken of recreatief te zwemmen.
Fijn en mooi zwembad met vriendelijke en oplettende medewerkers!
Al jaren een fijn zwembad waar ik graag kom. Lekker rustig, grote ligweide en veel schaduw door de bomen. Wespen in de zomer wel goed aanwezig. Als kind hier overigens ook zwemles en school-zwemwedstrijden gehad. Vroeger de zwemles niet echt positief ervaren maar onder zo'n gat doorgedrukt worden vindt volgensmij niemand prettig
Top, zeer vriendelijk personeel en niet te druk. Heerlijk gezwommen
Leuk zwembad, echter vind ik dat het onderhoud wel wat te wensen over laat. Het is zeker niet slecht, maar kan echt beter.
Mooi zwembad gelegen in het bos. Grote ligweide met o.a. een speeltuin en springkussen. Het zwembad heeft een groot ondiep gedeeltje en een wedstrijd bad met kronkel glijbaan. Het peuterbad ligt appart van het zwembad wat wel zo veilig is. Er zijn nette en schone kleedkamers, toiletten en douches. Een kiosk voor o.a. een kopje koffie, ijsje of een patatje. Leuk om eens naar toe te gaan. Parkeren is gratis.
Voor mij echt de plek om helemaal lekker te ontspannen, op te laden. Het voelt alsof ik mij in Frankrijk waan met de bossen om mij heen, windstil. Enorm vriendelijk personeel waarmee we soms ook een kopje koffie drinken na het zwemmen. Altijd enorm jammer als het zwembad sluit, des te meer uitkijkend op het volgende seizoen als hij weer open gaat!
Prima! Aardig personeel. Er wordt goed opgelet door de badjuf genoeg ruimte om rustig ergens te zitten. Springkussen en speeltoestellen aanwezig.
Heerlijk zwembad. Corona regels zijn goed te volgen. Zwembad is met een goede bezetting niet druk. Veel schaduw plekken om lekker even tot rust te komen.
Altijd heerlijk daar te mogen zwemmen. Schoon, netjes, temperatuur van het water lekker én top medewerkers. Altijd gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid