facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosbad De Vuursche

Bosbad De Vuursche

Info

Badderen, spelen en ontspannen in het buitenzwembad, gelegen in de bossen van Baarn.

Adres: Bosbadlaan 4, 3744 KD Baarn
Telefoonnummer: 0355412214
Stad: Baarn
Route: Bosbadlaan 4
Postcode: 3744 KD



op zoek naar gerelateerd: Bosbad Amersfoort, Bosbad leusden, Bosbad verwarmd, Baarns Bosbad openingstijden, Bosbadlaan 4 Baarn, Bosbad De Vuursche Facebook, Bosbad Utrecht, Bosbad Amersfoort tickets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baarns Bosbad Baarns Bosbad 46 meter Bevroren .... het vriest 6 graden! Hoe was het bos achter Bosbad de Vuursche? Gelukki...
Sportcentrum De Trits Sportcentrum De Trits 3 km Ruim 100 kinderen maakten er onder aanvoering en aanmoediging van ouders, begeleiders...
Recensies
Wat een ontdekking Erg mooi oud zwembad midden in de natuur. Personeel is vriendelijk en bij het zwembad oplettend zonder irritant aanwezig te zijn. Voldoende lig en zitplek op de zonneweide bij het zwembad. Kaartje is zo’n €7,50 pp en natuurlijk kan je patat kan iets langer worden doorbakken kroket, ijs etc etc halen. Water wordt ‘verwarmd’ door stroom uit zonnepanelen. De temperatuur is natuurlijk geen sub-tropisch zwemparadijs maar prima. Even doorkomen! De ruimtes tussen ‘kinderen’ en ‘diepere’ zwembaden zijn goed gescheiden. Als je in het gras hebt gelegen wel even de teken-controle thuis doen. Bad ligt midden in het bos dus onvermijdelijk hier en daar een teek. Je mag geen foto’s of video’s maken dus dat doe ik dan ook maar niet.
Wat een unieke locatie midden in het bos. Ondanks de drukte hadden wij er geen last van. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Heerlijk bad, fijne ligweide en goed toezicht. Wel n lange rij voor de "snackbar", maar niet erg. Bij drukte is parkeren wel n zoekplaatje en is het jammer dat er op de parkeergelegenheid voor de entree niet gelet kan worden op foutparkeerders, omdat andere parkeerders daardoor niet weg kunnen komen. Maar ook hier personeelstekort dus begrijpelijk.
Hele leuke middag gehad. Super zoveel baden voor de kleintjes. Grote bad wat aan de kleine kant. De toiletten buiten waren echt mega goor. Zo vies.
Heerlijke plek om verkoeling te vinden tijdens warme dagen. Kan wel erg druk zijn.
Zwembaden zijn mooi en een fijne plek om te zijn. Nadeel zijn wel de extreem vieze toiletten, dat voor een prijs van 7,50 pp.
Goed zwembad netjes goede baden alleen paar te jonge toezichthouders rest ok betaalbaar
Wat een pareltje in het bos! Heerlijk rustige omgeving, lekker water en een ruime weide om te ontspannen
Ruim opgezet met twee grote zwembaden, peuterbad, speeltuin en zonneweide. Schoon. Aantal jonge badmeesters om toezicht te houden.
Mooie locatie voor een bosbad, genoeg plek om te liggen en het eten is lekker en je kan hier nu ook pinnen. Nadelen vind ik wel dat het water soms echt veel te koud is en dat er geen kluisjes zijn is voor mij wel een groot nadeel aangezien je tijdens het zwemmen wel graag belangrijke dingen wil opbergen. Prijs voor toegang is wel iets aan de hoge kant in vergelijking tot andere bosbaden die daarnaast ook nog glijbanen etc hebben maar leuk genoeg om vaker terug te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid