facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosbad De Paasbergen

"Spelen, klimmen en zwemmen in de rand van Nationaal Park Dwingelderveld."
Adres: Anserpad 2, 7991 SC Dwingeloo
Telefoonnummer: 0521-591498
Stad: Dwingeloo
Route: Anserpad 2
Postcode: 7991 SC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: Belevingspark Dwingeloo, Zwembad Dwingeloo verwarmd, Binnenzwembad Dwingeloo, Bestuur Beleefpark Dwingeloo, Zwemles Dwingeloo, Camping Dwingeloo, Timmerdorp Dwingeloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Meistershof Camping Meistershof 5 km Dik in orde. Keurige camping goed ingerichte camperplaatsen en ook ruime plaatsen. Al...
Recensies
Mooi park, netjes onderhouden. Veel te doen voor alle leeftijden. Het zwembad heeft een lange glijbaan met een hoge en lage duikplank. Het zwembad zelf bestaat uit een 25m bad met een ander bad wat iets groter is. Er is een springkussen met heelveel speeltoestellen waarop geklommen kan worden. In de hoek zit een beekje waar je met stenen en zand dammen kunt bouwen, erg vermakelijk voor de kleintjes. Voor de wat ouderen zijn er meerdere beachvolleybalvelden.
Leuk parkje, met volleybal netten en klauter mogelijkheden. Zwembad bestaat al lang. Dat kun je ook zien. Ik vind dat wel een leuke sfeer geven. Verkleed ruimte, wc en douche gedateerd. Prima snack mogelijkheden en ijs. Kids die niet willen zwemmen kunnen hier ook plezier maken. Ook een kleine airtrampo aanwezig. Veel toezicht op zwembad.
Mooi beleefpark. We zijn hier in het naseizoen dus het zwembad gedeelte is dicht. Maar dit ziet er ook mooi uit. We komen zeker keer terug in hoogseizoen. Maar de speeltoestellen zijn leuk en uitdagend. Heerlijk in de natuur en veel ruimte. Alles ziet er verzorgd uit. Aanrader!
Ruim, veel mogelijkheden voor kinderen, leuk zwembad. Badjuf lekker cliché streng. Beetje ouderwets, mag wel wat minder
Mooi zwembad met allerlei speelmogelijkheden er omheen. Ideale plek om een mooie zomerse dag door te brengen.
Met 39,5 grd was t best warm. En mijn kinderen veel trek in een ijsje met suikerspin smaak want die leek ze zo lekker. Maar redelijk lang voor het loket gestaan te hebben staan te wachten en diverse medewerkers langs hebben zien lopen. En er werd drie keer gevraagd door één van deze medewerkers worden jullie al geholpen? Die vraag werd drie keer beantwoord met: Nee, we worden niet geholpen. Blijkt dat de koeling van het ijs kapot was. Dat hadden ze ook wel een kwartiertje eerder kunnen zeggen. Buitendat was het een leuk beleefpark met vele klimtoestellen, beachvolleybalvelden, zwembaden en een glijbaan. Wel een kanttekening de vloer van het zwembad tot 90 cm is veel te grof/scherp. Mijn dochter van 5 kwam te vallen en haalde aardig haar knieën open.
Leuk zwembad, niet heel groot maar wel een heel groot speel/lig weide. Ook heel leuk met de belevingswereld
Geweldig fijne plek, ruimte waar kinderen kunnen ontdekken, schaduwplekken en een heerlijk zwembad! Kleine kaart met goede koffie.
Mooi zwembad niet te druk. Mooie kleedkamers. Alleen privékluisjes ontbreken. Dus hou je mobiel thuis.
Vanuit Assen speciaal hiervoor naar Dwingeloo gereden en het was de moeite waard. Kinderen hebben zich goed vermaakt met dammetjes bouwen bij de waterval en af en toe kon ook gezwommen worden in het lekkere water! Sanitair mag wel een opfrisbeurt gebruiken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid