facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosbad Appelscha

Adres: Schapendrift 49, 8426GG Appelscha
Telefoonnummer: 0516431336
Stad: Appelscha
Route: Schapendrift 49
Postcode: 8426GG



op zoek naar gerelateerd: bosbad appelscha openingstijden, bosbad appelscha glijbaan, bosbad appelscha prijs, overdekt zwembad appelscha, laco bosbad appelscha openingstijden, subtropisch zwembad appelscha, bosbad appelscha abonnement, binnenzwembad appelscha
Recensies
Mooi zwembad op een unieke locatie op een bosheuvel. Zwembad is wel wat gedateerd, maar er is genoeg te doen voor jong en oud en het heeft een 50 meter bad, dus ideaal voor baantjes trekken. Vriendelijk personeel en ideaal voor een zomerse dag ter verkoeling.
Na een uur in de rij hebben gestaan besloten weg te gaan. Door een storing kon niemand entree betalen. We moesten maar wachten werd er gezegd. Tevens was er ook maar 1 kassa open terwijl de rij zich ophoopte.
Echt een heerlijk zwembad. Het water is een zoutoplossing, zonder echt zout te zijn. Lekker diep, hoge duikplank, trampoline en luchtkussen, baantjes trekken, restaurant. Echt perfect. 5,50 entree voor de hele dag. Ik zeg: doen!
Leuk voor de kinderen, 3 kleine badjes met mini glijbanen. Hoge duikplank en 2 normale glijbanen. Goede ligweide met voldoende plaats met zowel zon als schaduw. Zijn ook hier en daar kleine trampolines en een grote plus nog 2 volleybalvelden. Water is wel aan de koude kant waardoor de hele kleine er wel last van hebben.
Jammer is dat je het zwembad niet goed kunt zien vanaf het grasveld. Verder alles top
Leuk buiten zwembad met genoeg vertier. Wij vonden het erg fijn dat het één groot bad was. Het was erg overzichtelijk. Wel koud water, maar dat is logisch. Goede toezicht door de badmeesters/juffen.
Dure entree, bakken 1 bestelling per keer, uur gewacht. Alles oud, boze badmeesters die alles bij mekaar fluiten
Heerlijk zwembad, op zoutoplossing zonder echt zout te zijn, zeg ga er vaker heen
Leuk zwembad met grote zonneweide. Urenlang speelezier. Voor elke leeftijdwat wils
Leuk zwembad met duikplank, 2 grote glijbanen en een leuk pierenbad met waterspeeltoestel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid