facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOS woningen

BOS woningen

Info

BOS Woningen is de makelaar voor de regio Zuid-West Nederland, gevestigd centraal in het gebied, in Heinkenszand.

Geschiedenis

BOS Woningen is de makelaar voor de regio Zuid-West Nederland, gevestigd centraal in het gebied, in Heinkenszand. Wij zijn een kleiner makelaarskantoor, waarbij de woorden Duidelijk en Betrouwbaar centraal staan.
Enkele steekwoorden:

• Aandacht
• Duidelijk
• Betrouwbaar
• Flexibel
• Kennis
• Kwaliteit
• Scherpe tarieven

BOS Woningen is gespecialiseerd in:

• Verkoopbemiddeling
• Aankoopbemiddeling
• Taxaties ( Erkende Taxateur )
• Recreatie woningen

Adres: Torenvalkstee 12, 4451CM Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113 - 56 29 69
Stad: Heinkensand
Route: Torenvalkstee 12
Postcode: 4451CM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Huizen te koop Heinkenszand jaap, Vakantiehuis te koop Heinkenszand, Appartement te koop Heinkenszand, Huislijn Heinkenszand, Van Cittersstraat 21 Heinkenszand, Funda Heinkenszand Verkocht, Huislijn 's-Heerenhoek, Huislijn Nisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R+ Makelaardij R+ Makelaardij 659 meter We zijn super tevreden over R+ Makelaardij en kunnen deze makelaar van harte aanbevel...
AZaankoopmakelaars AZaankoopmakelaars 2 km Met het aankopen van mijn appartement waren er heel wat hobbels. AZ heeft dit heel g...
Recensies
Super fijn geholpen bij de aankoop van mijn woning. Heeft ons een slok met geld opgeleverd. Ik was zelf eigenlijk veel te bang dat we de woning niet zouden krijgen dus wild als snel de vraagprijs bieden. Bert bracht wat rust en nuance in dit verhaal en je merkte aan de verkopende makelaar dat die ook makelaar praat met een vakgenoot. Het geld hebben we in leuk meubels kunnen steken dus iedereen en blij. Wij blijven klant bij Boswoningen.
Professioneel bedrijf met werknemers die hart en ziel hebben voor de zaak. Voor hun klanten zijn ze bereid nét even een stapje verder te gaan. Je merkt dat ze experts zijn in hun vakgebied en op de hoogte van de nieuwste technieken. Ze zijn zich ervan bewust wie hun klanten zijn en wat deze van hun verwachten. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!
Slecht, onbetrouwbaar, doet niet wat je vraagt waardoor in ons geval we 30 jaar aan een hogere hypotheek vastzitten. Zelfs onze hypotheek adviseur was niet te spreken over de werkwijze van de heer Bos.
Zeer onbetrouwbaar. Is zelf zijn facturen kwijt en bedreigd je dan. Tevens is zn service ontzettend slecht. Je vraagt je af hoe zulke bedrijven kunnen blijven bestaan.
Uitstekende ervaring en als klant meer dan tevreden voor een opdracht dat Boswoningen professioneel en snel heeft aangepakt.
Doen wat ze beloven. Super vriendelijk en betrouwbaar! Zeker een aanrader.
Zoals ze zelf zeggen: Duidelijk en betrouwbaar. Aanrader dus! :
Onprofessioneel gedrag met een ondermaats resultaat rapportage vol fouten.
Taxatie van het bedrijfspand is keurig gedaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid