facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bos Studio, Rogier

"Professionele vakfotograaf voor de betere foto’s in de studio of op locatie.- goede en snelle service- 16 jaar ervaring- veel technische mogelijkheden- kwaliteit, ook op groot formaat- kan complexe opdrachten goed aan- heldere tarievenBedrijven kunnen bij mij terecht voor- Portetfotografie geen reisdocumenten- Event fotografie- Industriële fotografie- Reclame fotografieParticulieren kunnen bij mij terecht voor:- Individuele en Familieportretten- Zwangerschapsfotografie- Boudoir fotografiePlease note: We do NOT make photos for travel documents."
Adres: Alouette erf 25 , Capelle aan den IJssel 2907 BA, NL
Telefoonnummer: 010 441 3955
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Alouette erf 25
Postcode: 2907 BA



op zoek naar gerelateerd: Industrieel fotograaf, Fotoshoot studio, Familie fotograaf Den Haag, Daglicht studio Rotterdam, Daglicht studio Zuid-Holland, Fotograaf Leiden familieportret, Familieportretten Fotografie, Portret Familie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CB Images CB Images 462 meter
BDJ Videoproducties BDJ Videoproducties 1 km Elaine en ik bedanken BdJ foto en videoproducties voor de grandioze bijdrage aan onz...
Oosterlee Oosterlee 2 km
Eagle Video Eagle Video 2 km Top gym, vakkundige trainer. Echt een aanrader! Beoordeeld over meerderen bezoeken
Flash Art Flash Art 3 km
Muilenburg Fotografie, Petra Muilenburg Fotografie, Petra 3 km Een ongedwongen sfeer, gezellig praatje waardoor pasfoto's prima lukten. Doordat je e...
DV Fotografie DV Fotografie 4 km Jammer dat je totaal geen reactie krijgt via email. 2 keer geprobeerd tot op heden no...
Recensies
Rogier is een uitermate ervaren fotograaf met een scherp oog voor detail. Rogier geeft zelf op het fotomoment veel advies en eigen inzicht om het mooiste resultaat te behalen, wat voor ons enorm prettig was! Foto's maken op de bouw en hier en daar vies worden door stof is voor hem geen probleem. Alles voor het mooiste plaatje!
Ik was opzoek naar een fotograaf die portret en lifestyle foto's van mij wilde maken. In deze zoektocht hiernaar kwam ik bij Rogier uit. Het viel me op dat Rogier echt doorvroeg wat ik precies wilde. Hiermee onderscheidt hij zich al van veel andere fotograven, die vaak niet verder kwamen dan 'ik heb vaker dat soort foto's gemaakt' om vervolgens de offerte gelijktijdig mee te sturen. Dat was voor mij de reden om voor Rogier te kiezen. Rogier is een wat meer kalme, zakelijke, geduldige en vooral professionele fotograaf. Rogier heeft soms een wat stricte, schriftelijke communicatie schrijfstijl, die je ook terug ziet op de site. Dat kan voor mij wat direct overkomen, maar het is wel duidelijk en hij haalt er altijd wel een terecht punt aan. Eigenlijk is Rogier gewoon écht eerlijk. Tijdens de shoot probeert Rogier van alles uit. Hij probeert je te leren kennen en zoekt de beste punten. Kijk er niet gek van op dat hij zaterdagmiddag midden op de lijnbaan op de grond ligt, net om die éne goede foto te maken. Na het terug kijken op de foto's denk ik dat Rogier het maximale in iemand eruit haalt. De foto's kunnen rekenen op een 'wauw'-reactie in je omgeving. De foto's zijn subliem. Alle afspraken heeft Rogier nagekomen met een beetje meer. Dat eerste is iets wat vanzelfsprekend lijkt, maar dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Waar ik Rogier moet plaatsen qua niveau vind ik lastig om te bepalen, maar ik denk dat je na Rogier nooit meer tevreden zal zijn met de bovengemiddelde fotograaf.
Wij hebben bij Rogier een shoot voor een familieportret gedaan. Rogier is een topfotograaf die met oog voor detail je door het hele proces begeleid met fantastische foto's als eindresultaat! Rogier is hartelijk in de omgang en tegelijkertijd zakelijk waar nodig. Wij hebben Rogier ook gevraagd om drie verschillende afdrukken van 60x60 op Dibond te verzorgen. Het resultaat is verbluffend en hangt naar volle tevredenheid in onze woonkamer. Wij raden Rogier Bos dan ook graag aan bij onze familie en vrienden!
Ik contacteerde Rogier voor het maken van een zwangerschapsshoot, hij reageerde snel en was flexibel in het prikken van een datum. Tijdens de shoot hebben we heel veel verschillende stijlen en composities gemaakt van mij alleen en van mij samen met mijn partner. Erg leuk, in een relaxte setting waarin Rogier goed luistert naar de wensen van de klant. Rogier neemt zowel in de telefonische intake van te voren als bij de shoot zelf alle tijd om goed te snappen wat je als klant echt mooi vind om zo tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Wij zijn erg tevreden met de definitieve foto's waarin de zwangerschap mooi is vastgelegd! Veel dank Rogier!
Rogier is heel hartelijk en bovenal een geweldige fotograaf. Hij geeft duidelijke aanwijzingen en probeert alles uit poses, composities, licht zodat het resultaat optimaal is. Hij is heel professioneel en vanaf de eerste minuut had ik het vertrouwen dat de foto´s prachtig zouden worden. Hij geeft vanuit zijn eigen kennis en expertise goede adviezen, maar er is ook voldoende ruimte voor eigen wensen of ideeën. De studio zit bovendien op een toplocatie. Absolute aanrader!
Wij hebben een hele fijne familieportret shoot gedaan met Rogier. Rogier neemt de tijd om alle apparatuur goed in te stellen en vervolgens om een ontspannen setting te creëren. Hij denkt ook goed mee waar de foto’s gaan hangen. En niet te vergeten, de foto’s zijn erg mooi geworden, hoge kwaliteit en een hele goede weergave van het speelse moment in de studio. Kortom, zeer tevreden!
Rogier Bos is een uitstekende fotograaf en kan heel goed wat het allerbelangrijkste is: kijken! Hij stelde me goede vragen over wat ik wilde en kwam toen stap voor stap tot het resultaat waar ik zeer tevreden mee ben. Bij de beoordeling van de test- foto's begeleid hij je met oog voor detail door de keuzes. Aanrader.
Via zijn website heb ik Rogier gevonden. Contact opgenomen en vervolgens verliep de communicatie erg soepel. Ik wilde vijf uiteenlopende foto's, de meeste buiten. Rogier kon dat goed omzetten in een beeld en samen hebben we gezocht naar geschikte locaties voor de foto's. Rogier deed goede suggesties en zag plekken die ik niet zag. Vervolgens nam Rogier de camera ter hand, met als resultaat: hele mooie foto's, perfect passend bij wat ik had gevraagd! Oh, en ook niet onbelangrijk: het was een hele leuke middag.
Rogier Bos heeft mijn familie op de foto gezet. Hij heeft in de chaos met drie kleine kinderen en acht volwassenen, allemaal met een eigen wil met geduld en goede instructies een uitstekend resultaat weten te behalen. Wij zijn heel erg blij met de foto's en raden hem zeker aan bij familie en vrienden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid