facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bos Service en Reparatie

Bos Service en Reparatie

Info

Bos Service & reparatie

Geschiedenis

Reparatie en installatie van al uw soorten witgoed. Inbouw en vrijstaand. Wasmachine-droger-koelkast-vaatwasser-magnetron-kookplaat-etc
Bijna alle merken. Geen hoge voorrijkosten.



"Reparatie en installatie van witgoed apparatuur."
Adres: Bertus Aafjeshof 156, 1628VT Hoorn
Telefoonnummer: 0620403538
Stad: Hoorn
Route: Bertus Aafjeshof 156
Postcode: 1628VT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bos Services, Witgoed monteur Hoorn, Bos Service Tienray, Witgoed Spijk, Bos Spijk
Recensies
Werden weer snel en goed geholpen!
Wat een goede peer! Werkt zoals je wilt dat iemand werkt. Zeker als je wasmachine stuk is en je drie kleine kinderen hebt. Goede en eerlijke uitleg over welke wasmachine omdat de oude toch echt te kostbaar was om te repareren. Na twee uur stond hij op de stoep en paste zijn werkschema aan ons drukke schema aan. Verliefd op het nieuwe apparaat. Dank dank
Ik belde Koos nadat ik andere Google reviews had gelezen. Vaatwasser was stuk, ik wilde graag goed en tijdig geholpen worden. Nou, Koos overtrof in alles mijn verwachting: binnen een halfuur was ie er al en na ongeveer een half uur was ie ook weer weg want toen deed de vaatwasser het alweer. Koos is snel, to the point, vriendelijk geeft uitleg maar niet teveel en weet overduidelijk wat ie doet. Ik ben heel tevreden!
Vanmiddag eindelijk de stap genomen om te bellen met een wasmachine monteur, na kort gezocht te hebben naar goede recenties kwam ik bij Bos Service uit en enkele uren later was mijn wasmachine weer helemaal in orde. Hartelijk dank voor de goede, eerlijke en snelle service.
Snelle correcte service. Laatst storting met mijn vaatwasser, storing snel verholpen tegen schappelijke prijs. Ook mijn nieuwe koelkast bij Bos service en reparatie aangeschaft. Keurig netjes afgeleverd en aangesloten. Aanrader!!
Ik had op Facebook een bericht geplaatst dat mijn wasmachine het niet meer deed. Op mijn bericht kwamen veel reacties dat Koos Bos dit wel kon oplossen. Koos Bos heeft mij een bericht gestuurd dat hij binnen het uur kon langskomen om te kijken wat het probleem was. Koos had al heel snel door wat het probleem was en heeft dit tegen minimale kosten voor mij opgelost. Ik kan zeggen een echte vakman!
Uitstekend, blij dat ik terecht ben gekomen bij bob service. Snelle reactie op je mail en de volgende dag al op de stoep. Oorzaak was snel gevonden, eerlijk advies mee gekregen en dat alles voor minimaal bedrag. Ik zal bob service zeker aanraden. Nogmaals bedankt voor de uitstekende service en advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid