facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bos Grote Maten Mode

Bos Grote Maten Mode

Info

Bos Grote Maten Mode

Geschiedenis

Nederlanders zijn de langste mensen ter wereld. Het kledingaanbod voor mannen die langer zijn dan 190 centimeter, blijkt hier echter niet op afgestemd te zijn. Dit geldt ook voor kleine en gezette mannen. Bos Grote Maten Mode heeft voor deze mannen een ruim en modieus kledingaanbod.

In onze winkel aan de Raadhuisstraat 20 in Bergambacht verkopen wij voor de hierboven beschreven mannen onder andere de merken:

All SIZE/Greyes, Replika Jeans, Pionier, CASA MODA, M.E.N.S. Pierre Cardin, Camel Active, Ceceba, Elemar, KITARO,SIGNUM, Jacky Ickx Redfield, Calamar, Columbia, Girav, Olymp, Paddock’s, Mustang, Digel, Monte Carlo, Wrangler jeans enz.

Onze winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag met koopavond en zaterdag of op afspraak.

Yvonne en Peter Bos



"Modieuze kleding voor forse & lange mannen en kleding voor mannen met een afwijkende maat.Confectiematen van 60 tot en met 70, kwartmaten van 26 tot en met 36, casual kleding van 2XL tot en met 8XL en overhemden tot en met boordmaat 56.Wij geven persoonlijke aandacht met een kledingadvies op maat. Precies zoals dat bij een kledingwinkel in een dorp hoort.Bijkomend voordeel is de gratis parkeergelegenheid naast onze winkel."
Adres: Raadhuisstraat 20, 2861 AJ Bergambacht
Telefoonnummer: 0182-350947
Stad: Bergambacht
Route: Raadhuisstraat 20
Postcode: 2861 AJ



op zoek naar gerelateerd: Grote maten heren Deventer, Grote maten heren mannen colberts 9XL, Jp grote maten, Grote maten heren 6XL, Kledingzaak Bergambacht, Grote maten dames, Grote maten kleding heren, Alexandrium grote maten
Recensies
Het personeel is niet opdringerig, laat je rustig rond kijken en helpt je indien nodig. De kwaliteit van de producten is goed.
Goed geholpen vriendelijke bediening netjes te woord gestaan bij vragen
Prima zaak, goed advies en aardige mensen. En als het wat langer een kopje koffie erbij!
Top bedrijf in grote maten. 2 maal per jaar kom ik langs om me te laten verassen.
Top winkel met vriendelijk personeel.
Zeer klant vriendelijk personeel mooie winkel en heel ruim aanbod ook voor de hele grote mannen. Ik kom hier zeker terug top
Een prettige winkel met een groot assortiment. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en de medewerkers zijn niet bang om stijl adviezen te geven. Ik kom hier graag om mijn garderobe uit te breiden.
Altijd gezellig bij Yvonne, ruime keuze voor de grote maten.
Als je binnenkomt krijg je een heerlijk bakkie koffie en wanneer je zegt welke maat je hebt pakken ze alles in jouw maat zodat je niet hoeft te zoeken. Een echt grote collectie met superleuke kledingwaar niet de hele wereld in loopt net als c&a en volgens mij zelfs tot 8xl. Mijn man heeft 3 mooie polos en een korte broek en riem gekocht en t zit super! En hij is echt echt moeilijk met kleren . Dus als je een grote of lengtemaat nodig hebt is deze winkel zeker de moeite waard
Wat een leuke winkel en vriendelijke mensen! Veel keus zowel in breedte als in lengtematen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid