facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOS Brouwerij

BOS Brouwerij

Info

BOS Brouwerij (Bier Ommen Stad) is ontstaan in 2018 midden in de stad Ommen (Overijssel) en brouwt kleine aantallen ambachtelijke bieren.

Het bier kenmerkt zich door opvallende smaken en goed gehopt bier.

Adres: Brugstraat, Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0612668002
moc.liamg@yrewerbsob
Stad: Ommen
Route: Brugstraat



op zoek naar gerelateerd: brouwerij bosch maastricht, rondleiding brouwerij bosch maastricht, bosbier kopen, brouwerij de keyzer rondleiding en proeverij, brouwerij maastricht rondleiding, brouwerij bosch rondleiding, bierbrouwerij wijck maastricht, maastricht brouwerij de ridder
Recensies
Echt een super leuke ervaring! Harry heeft ons persoonlijk ontvangen en met passie vertelt over zijn manier van brouwen. We mochten de verschillende ingrediënten zelfs proeven. Daarna hebben we een proeverij gedaan met 7 verschillende bieren! Harry vertelde van alles over de bieren, de omgeving en over de brouwerij. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een gezellige activiteit!!
Als team een middag mogen genieten van een bierproeverij en rondleiding. Harrie is zeer gastvrij en ook flexibel als het gaat om aankomsttijd. Het bier is heerlijk en zeker aan te raden aan andere bierliefhebbers!!
We belden begin van de middag op of het nog mogelijk was om naar de bierbrouwerij te komen. Dit was geen enkel probleem! Eenmaal aangekomen troffen we een erg enthousiaste man die het hele proces van bier brouwen heeft uitgelegd, waarna we naar boven gingen en heerlijke biertjes kregen om te proeven. Er waren tien verschillende soorten, waarbij vooral het aspergebier me erg verraste! Naderhand mochten we ook nog biertjes meenemen voor thuis. Super prijs kwaliteit verhouding en een onwijs leuke middag met een man die vol enthousiasme en passie kan praten over zijn werk. Kortom absoluut een aanrader!
Wij hebben een leuke toegankelijke proeverij gehad waar de nadruk echt op het proeven lag. Harry weet veel leuke feitjes te vertellen. De flyer bevatte verder alle informatie. Zeker een aanrader wie weet komen we volgend jaar weer.
Wij zijn vandaag met onze scoutingvereniging langs de brouwerij geweest voor een proeverij. Harry wist veel te vertellen over de biertjes en de geschiedenis van het erf. Hartstikke bedankt voor deze leuke middag!
Leuke kleine brouwerij waar Harry met veel passie vertelt over het brouwen en toelichting geeft bij de bieren tijdens proeverij. Hadden begin v/d middag gebeld en hij kon zelfde dag nog tijd voor ons maken.
Vandaag met onze vriendengroep een rondleiding en bierproeverij gehad. Harry kon op een leuke ontspannen manier vertellen over zijn passie. Buiten aan de picknicktafels de proeverij gedaan met leuke uitleg. Een leuke activiteit die ik aanbeveel aan anderen.
Fantastisch leuke rondleiding gehad van Harry. Bevlogen en met veel kennis en humor weet hij enthousiast over zijn bieren te vertellen. De bieren smaken daarbij ook nog eens heerlijk. Na afloop ben je gegarandeerd fan van Pauw Bier.
Wat een heerlijke biertjes. Gewoon vrij zitten en genieten van de biertjes.
Op dit moment geen rondleiding ivm deze bijzondere tijd Mei 2021
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid