facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bos Brillen Rhenen

Bos Brillen Rhenen

Info

Bos brillen heeft gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten en optometristen. Brillen, contactlenzen, optometrische onderzoeken .

Geschiedenis

contactlenzen, brillen, laserbehandelingen, brilmonturen,opticiens,optometristen,contactlensspecialisten.

Adres: herenstraat 10, 3911 JE Rhenen
Telefoonnummer: 0317 612701
Stad: Rhenen
Route: herenstraat 10
Postcode: 3911 JE



op zoek naar gerelateerd: Optometrist Rhenen, Rhenen opticien, Bos Rhenen, Anno Optiek
Recensies
Zeer prettige opticien. Men gaat door tot het optimale resultaat bereikt is. Kundig, geduldig en klantvriendelijk. Ook wat betreft levering, word je prima op de hoogte gehouden. Een aanrader voor iedereen die een bril of lenzen nodig heeft.
Top zaak...!! U word hier zeer netjes ontvangen de deur word netjes voor u open en dicht gedaan daar kunnen vele een voorbeeld aan nemen. En mocht u wat hebben besteld word u keurig op de hoogte gehouden als de bestelling binnen is krijg u netjes een telefoontje en kan je op zeer korte termijn langs komen om het te laten herstellen of afhalen. Wij weten dat wij de volgende keer hier zeker weer terug komen. Nogmaals bedankt voor de snelle reparatie aan mijn Ray Ban zonnebril..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid