facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Borstkolvenshop De Boezem

Borstkolvenshop De Boezem

Info

Adviseren bij aanschaf of verhuur van Borstkolven- weegschalen, hulpmiddelen
en accessoires.



"Borstkolvenshop De Boezem is dé specialist op het gebied van borstkolven, borstvoedingshulpmiddelen, en borstverzorging. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie baby flessen van diverse bekende merken. Ten slotte vindt u online een gevarieerd aanbod met de nieuwste innovatie op het gebied van borstkolven en borstvoeding."
Adres: Vroonweg 3, 3247 CG Dirksland
Telefoonnummer: 06-36247415
Stad: Dirksland
Route: Vroonweg 3
Postcode: 3247 CG



op zoek naar gerelateerd: Noekie elektrische dubbele kolf, Medela Freestyle Flex huren, Borstkolvenshop De Boezem trustpilot, MoM&e kolf review, Medela kolf set, Medela Freestyle Flex aanbieding, Tweedehands kolf, Youha The Ins
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NataschasKraamzorg NataschasKraamzorg 476 meter Zoek je een kraamverzorgster voor in je kraamweek, dan wil ik jullie heel graag komen...
Recensies
Super goede service! Snelle levering van het bevalbad en toen er iets niet bleek te kloppen kreeg ik binnen 10 minuten een reactie en werd het direct geregeld. Aanrader!
Wat een waanzinnig goede service. Adres was bij de bestelling niet helemaal goed ingevuld, en hebben een nieuw pakket opgestuurd. Als je zeker wilt zijn dat je pakket aankomt en ook op zeer snelle termijn, bestel dan hier!
Goede service!! Ook als je zelf een foutje maakt zorgt de eigenaresse dat het opgelost wordt! Ik 2021 een kolf gekocht deze was na een week defect. Niks geen gedoe dezelfde dag nog een nieuwe kolf middels een spoed koerier!! Als ik iets nodig heb qua kolf spullen bestel ik het zeker bij de De boezem!!
Prachtige nieuwe kolf van Medela met accessoires voor mijn dochter gekocht. Heel snel geleverd en geweldige services! Mijn dochter wilde iets ruilen en alles was mogelijk! Namen al snel contact op om goed af te stemmen. Ze doen daar hun werk met liefde, dat merk je meteen! Aanrader!
De accu van mijn medela freestyle flex deed het helaas niet meer. Mijn kind geef ik alleen afgekolfde melk dus ik was ik bang dat ik lang zonder apparaat zou komen te zitten. Nadat mijn partner telefonisch contact had opgenomen, hebben ze gelijk een vervangende medela freestyle flex toegestuurd. Deze had ik de volgende dag al thuis. Ontzettend fijn dat jullie mij zo snel uit de brand hebben geholpen. Super service! Bedankt!
Wij hebben 18 flesjes moedermelk bewaar flesjes gekocht maar de doppen zijn heel slecht. Melk lekt en de tekst waarmee je kunt zien hoeveel melk er in het flesje zit is heel vaag en trekt weg. De levering is ook erg slecht. De flesjes zijn gewoon in een doos gekwakt zonder enige vorm van bescherming zoals noppenfolie of piepschuim.
Telefonisch werd ik goed te woord gestaan door eigenaar Heleen en kreeg ik het juiste advies over een elektrische borstkolf. We hadden de kolf snel nodig maar helaas ging er iets compleet mis met de 'same day delivery' door fouten bij koerier Trunkrs. Echter, dankzij snel handelen van Heleen kon ik de volgende dag alsnog over de kolf beschikken. We zijn erg tevreden over het product en over de service van De Boezem!
Heel fijn, persoonlijk en snel contact gehad nadat een bestelde flessendop niet bleek te passen. Er werd gelijk gezocht naar een oplossing en deze is zonder meerprijs verstuurd. Oftewel Borstkolvenshop de boezem is een aanrader.
Bestelling heel snel geleverd. Helaas een foutje, maar bijzonder goed opgelost! Voorheen al kolf en bewaarflessen besteld. Prima! Wat verder nog nodig gaat zijn zal hier besteld worden!
Topservice, geen woorden voor. Binnen één avond was mijn vraag beantwoordt en kon ik de bestelling de volgende ochtend ophalen. Al met al helemaal geweldig! Zeker aan te raden. Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid