facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Borneleukstedorpvanoverijssel

Info

Borneleukstedorpvanoverijssel

Geschiedenis

Groen kleurt Borne’s fraaie ligging
De fraaie natuur rondom biedt volop wandel- en fietsmogelijkheden, maar sla vooral beschermd dorpsgezicht Oud-Borne niet over! Borne vervult een brugfunctie tussen stad en platteland.

Rood kleurt Borne’s verrassende charme & sfeer
En staat voor gezelligheid, warmte, levendigheid, sfeer & klein-schaligheid. Dorps in positieve zin: hecht, maar open! Het woord SAMEN telt in Borne nog.

Blauw kleurt wonen, werken, zorg en voorzieningen
Aantrekkelijke woonwijken met afwisselende stedenbouw, goede voorzieningen en verrassende bedrijvigheid! Dankzij de prima vervoerslijnen is wonen in Borne goed te combineren met werken in heel Twente. Welk dorp heeft 2 afritten aan de snelweg?

Oranje kleurt Bornse kunst & cultuur
Een verrassend rijk en veelzijdig aanbod aan kunst en cultuur-voorzieningen: originele galeries, talloze koren en orkesten, verrassende kleine musea & volop film en theater in ons Kulturhus.

Paars kleurt Borne’s rijke historie
Een rijke historie van textieldorp vol wevers en spinners naar eigentijds forenzendorp met een bekoorlijke oude dorpskern, statige historische panden, een synagoge, maar ook fraaie nieuwbouw zoals het Kulturhus en het verzorgingscentrum Het Dijkhuis!

Geel kleurt het shoppen in Borne
Heerlijk winkelen in een rijk scala aan winkels in een compact centrum. Vele met een eigen signatuur & een kwalitatief hoogstaand aanbod & een persoonlijke touch!

Adres: Zuid Esch 39, 7622 DB Borne
Telefoonnummer: 074-2671686
Stad: Borne
Route: Zuid Esch 39
Postcode: 7622 DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grashoekje Grashoekje 934 meter Het Grashoekje in Borne
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid