facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Borgondia

Borgondia

Info

Borgondia staat voor happen, tappen en stappen in Maarheeze. Pure Brabantse gezelligheid!!

Geschiedenis

De helft van het pand is ingericht als café en de andere helft is ingericht als zaal en is zeer geschikt voor feesten, partijen, koffietafels en kan tevens gebruikt worden door verenigingen en clubs voor vergaderingen, repetities, cursussen enzovoorts. Daarnaast is de zaal overdag ook te huur voor bedrijven om trainingen, vergaderingen en andersoortige bijeenkomsten te laten plaatsvinden.

Adres: Kerkstraat 3, 6026 RT Maarheeze
Telefoonnummer: 0495843548
Stad: Maarheeze
Route: Kerkstraat 3
Postcode: 6026 RT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ons Lieske Ons Lieske 153 meter Gewoon een heel prettig terras. Heel vriendelijk personeel. De koffie was loeiheet. H...
Recensies
Super lekker weekmenu !! Gisteren hier op terras overheerlijk gegeten, onze keuze was het weekmenu. Allereerst heerlijke verse broodjes met kruidenboter, daarna tomatensoep van een uitstekende kwaliteit. Als hoofdgerecht een Oosters potje met kip, witte rijst en een frisse salade. Perfect !! De dame blanche als toetje was een waardige afsluiter, van een zeer smaakvol diner bij deze aardige gastheer. Wij komen hier zeker terug.
De uitspraak is "What you see is what you get." maar hier geldt: "You get more than what you see!" Via social deal bij Borgondia terecht gekomen en zij hebben de aanbieding zeker waar gemaakt. Een leuk 3-gangen menu. Fantastische steak en kabeljauw. De drankjes, die buiten de deal vielen, waren prettig geprijsd, ook de speciale bieren. En voor een meerprijs van € 3 de soep omgezet naar een heerlijke carpaccio. Het terras mag wat meer onderhoud, vandaar geen 5 sterren.
Lekker gegeten via social deal terecht gekomen. Hebben een selecte keuze bij het 3 gangen menu. Hebben hier een uitgebreiden bier kaart. Prijs kwaliteit is prima.
Als je een liefhebber van bier bent moet je hier geweest zijn. Zeker ook voor een etentje met bijpassende bieren.
In plaats van 4 gangen menu, was het een 4 uren menu, . Voor iemand die tijd heeft wel lekker.
Gezellig dorps café, waar je nog gewoon een lekker pilsje kunt drinken en een ongedwongen gezellige sfeer hangt.
Heerlijk gegeten met het weekmenu, gezellige sfeer.
Lekker buiten eten. Eten was goed, mooie prijs
Gebruikt voor trainingslocatie, goed verzorgd inclusief uitgebreide lunch.
Gezellige en gastvrije sfeer. Eten is goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid