facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Borg Nienoord

Adres: Nienoord 2, 9351 AC Leek
Telefoonnummer: +31594512604
Stad: Leek
Route: Nienoord 2
Postcode: 9351 AC



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Nienoord restaurant, Schelpengrot Nienoord, Zwemkasteel Nienoord prijzen, Museum Nienoord, Nienoord tentoonstelling, Landgoed Nienoord, Nienoord arrangement, Nienoord buurman en buurman
Recensies
Op een prachtige locatie en mooi terras kun je heerlijk ontspannen. De authentieke zaal is geweldig en zo sfeervol. Een echte aanrader. Prima bediening en service. Parkeren: Grote parkeerplaats, die was vandaag zo goed als leeg..
Op de geboortedag van onze moeder 11-03-1932/2023 gaan we traditiegetrouw met broers, zussen en aanhang uit eten. Onze moeder is op 30-12-2020 overleden, dit was ons 2e etentje. Nu op kasteel Nienoord. Eerst een wandeling rondom Nienoord gemaakt met halverwege warme chocolade met slagroom op het kasteel. Daarna onze wandeling van een uurtje en toen ons etentje. Het was heerlijk eten, prachtige ambiance, prima sfeer en een fijn gezelschap. Echt een aanrader om hier te gaan eten.
30 juni 2023, waren wij 45 jaar getrouwd. Deze dag wilden we vieren in Nienoord. Koffie, lunchbuffet, varen, borrelen en dinerbuffet. Dit met 10 volwassenen en 5 kinderen. Geen gastvrije ontvangst, lunchbuffet was te laat en niet compleet. Tijdens het varen waren de consumpties niet aanwezig,. wel afgesproken Bij de borrel, was de wijn niet koud , en het bier niet koud. Bediening was slecht, verkeerde drankjes geserveerd. Het dinerbuffet was slecht, de vis was droog, de kip ook, de quiche was uitgedroogd, het eten was niet lekker. Een teleurstellende catering, op een voor belangrijke dag.
Sfeervolle locatie. Voor groepen vanaf tien personen gaat het museum desgewenst 's avonds open voor buffet. Het eten was van redelijke kwaliteit. Onlangs op het terras van een high tea genoten. Een aanbieding van Social Deal. Zeer uitgebreid en smakelijk. Leuk geserveerd. Het heerlijke weer droeg uiteraard ook bij aan een positieve beleving!
de dubbele espresso is niet in verhouding met de prijs, 5,50€ lauwe, niet pittige koffie zonder water erbij, geen reguliere prijs in vergelijking met andere horeca!
Mooie omgeving, aardig personeel. Lunchgerecht onzorgvuldig opgemaakt. Weinig smakelijk. Kwaliteit van de ingrediënten kan veel beter. Eten zou creatiever kunnen.Eten: 2/5
Het is een mooie plek om wat te drinken of te eten naar een bezoek aan het museum of naar een heerlijke wandeling in de omgeving.Eten: 5/5
Wij zijn er met kerst geweest, helaas was er van kerst in de kamer waar wij aten niets te merken. Het eten was niet geweldig, veel gangen met erg bijzondere gerechtjes als een bol geitekaas met wat maanzaadjes en honing, mini kaassoufle en mini eierbal...en de aardappel puree was echt niet lekker en de groenten overkookt. Verder stond op internet dat ze open waren wat dus niet zo was alleen voor reserveringen wat resulteerde in boze klanten. Jammer wel.
Tja. Na een lange tijd wachten is dit wat wij geserveerd hebben gekregen. NIETS! De ontvangst was ook al slordig met onervaren en onattent personeel. Gemiste kans. Je kunt hier dus wachten tot je een ons weegt maar ze kunnen het hier niet aan. Zal wel een probleem van deze tijd zijn. We zijn maar weggegaan.
Vrij laat voor ca 30 man geboekt, op het laatst nog 3 man erbij. Was totaal geen probleem. Super adhoc werd er op alles ingehaakt. Super aardig en vriendelijk personeel. Lopend buffet, koud en warm. Heerlijk gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid