facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boreas - Meubelmaatwerk

Boreas - Meubelmaatwerk

Info

Boreas - een energiek bedrijf die uw dromen in huis waar maakt! Samen met u ontwerpen wij uw exclusieve keuken, inloopkast, slaapkamer en overig meubilair.

Geschiedenis

Welkom bij Boreas MeubelMaatwerk,

Vanaf de eerste schetsen tot aan de ­laatste verfstreep uw dromen werkelijkheid maken. Dat is het credo van Boreas MeubelMaatwerk. Korte en ­directe lijnen geven u de zekerheid van snelle en ­persoonlijke service.

Al onze producten worden op maat gemaakt om zo de ruimte optimaal te benutten. Daarbij personaliseren wij onze meubels graag naar u en uw gezin om zo een comfortabel en vriendelijke leefomgeving te creëren.

Uw wensen en ­ideeën in combinatie met onze jarenlange ervaring; hét team om tot het perfecte resultaat te komen.

Adres: Elzenweg 4, 3421 TT Oudewater
Telefoonnummer: 0348564969
Stad: Oudewater
Route: Elzenweg 4
Postcode: 3421 TT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Lieshout Keukens & Interieur Van Lieshout Keukens & Interieur 211 meter Fantastische keuken laten plaatsen. Super goed en fijn geholpen. Denken goed mee en n...
Recensies
Meubelsplamuur en gekrast. Ik raad het niet aan.
echte vakmannen!
Vertaald door Google topservice Origineel top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid