facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bordewijk

Bordewijk
Adres: Noordermarkt 7 , Amsterdam 1015 MV, NL
Telefoonnummer: 020 624 3899
Stad: Amsterdam
Route: Noordermarkt 7
Postcode: 1015 MV


Openingstijden

Dinsdag: 18:30-22:30
Woensdag: 18:30-22:30
Donderdag: 18:30-22:30
Vrijdag: 18:30-22:30
Zaterdag: 18:30-22:30


op zoek naar gerelateerd: bordewijk restaurant, bordewijk karakter, f. bordewijk boeken, noorderlicht bordewijk, bordewijk bint, blokken bordewijk, ferdinand bordewijk, roman van ferdinand bordewijk uit 1934
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Scarpetta La Scarpetta 348 meter
Spingaren Spingaren 392 meter
Habsburg Habsburg 504 meter De glazen waren vies en de bediening was slecht. Er staken scherpe schroeven uit de t...
Fonduerie Fonduerie 542 meter
Eetcafé Jur Eetcafé Jur 545 meter
Het Havengebouw Het Havengebouw 578 meter NV "Het Havengebouw" Amsterdam is opgericht in 1964 ten behoeve van de exploitatie va...
Jacketz Baked Potato Jacketz Baked Potato 593 meter Ze hebben hier hele lekkere gevulde aardappels! Wij gaan elk jaar terug naar Jacketz....
Mexicaans Restaurant TIO Pepe Mexicaans Restaurant TIO Pepe 596 meter Was heel lekker. Alleen de bediening was in het Engels . Beetje moeilijk.
Restaurant Mama Maria Restaurant Mama Maria 647 meter Super lekker! Personeel is ook zeer vriendelijk, een echte aanrader!
We R Bar & Food We R Bar & Food 661 meter
Flame Steakhouse Flame Steakhouse 667 meter Bij Flame hebben we koffie gedronken op het terras. Het was lawaaiige en vies. De kof...
De Brasserij De Brasserij 671 meter
Hotel Die Port Van Cleve Hotel Die Port Van Cleve 706 meter Top hotel, super vriendelijke personeel, mooie kamers en prima ontbijt! Perfecte ligg...
PastaBar PastaBar 823 meter Lekkere pizza kwatro statsjone
MyTable MyTable 878 meter
Greenlight District Greenlight District 896 meter Geweldige locatie met de potentie om belangrijke stedelijke stappen te zetten op het ...
Smits Smits 930 meter Smits firma langs gehad omdat de spoelbak van de wc door bleef lopen. Meneer had het...
de Kroonprins de Kroonprins 931 meter Gezellig restaurant vlak bij de St Nicolaas basiliek. Eten voor redelijke prijzen. We...
Recensies
Heerlijke met zorg en liefde bereide gerechten in combinatie met een top locatie en attent personeel. Sowieso een aanrader!
Ik woon toch ondertussen al weer bijna 20 jaar in deze buurt maar ik was hier nog nooit geweest.Nou ze hebben er een vaste gast bij. Toen ik binnen kwam voelde het gelijk goed. Je bent echt welkom ! Het ziet er in het echt leuker uit dan op de website.De bediening is attent,vriendelijk en efficiënt. Het eten is echt heel erg goed en het wijnaanbod zeer goed gekozen. Niets op aan te merken.
Gisterenavond een fantastsiche avond gehad samen met een dierbare vriend! Alle gangen perfect bereid! Zeer gastvrije bediening die er altijd optijd bij was zonder teveel aandacht te vragen! De perfecte ambitie om te genieten en gezellig bij te praten! Nog steeds aan de top na al die jaren! Doe dat maar eens na!
Ik heb zelf 40 jaar in het koksvak gezeten en ook met eigen restaurants. Hoe heb ik Bordewijk zolang kunnen vergeten? Hier wordt gelukkig nog echt gekookt! Niet door televisie koks die een half jaartje bij Jonnie Boer hebben gekeken. Klasse deze jonge jongens die het ambacht gelukkig meenemen naar de volgende generatie, de sous chefs Bart van Hofwegen en Daan de Bruine. Alles geleerd van de meester Wil Demand. Lekker zure zult, prachtig wild gevogelte Patrijs en Fazant ala creme, kalfsnieren etc Cas Spijkers "ik ga met de kip de oven in" Wil Demand gaat met de fazant de oven in! Dus niet 20 ingredienten op een bord, maar eenvoud, smaak en vakmanschap. Mijn god wat was het lekker, volgende keer neem ik mijn andere collega's pensionadas Constant Fonk, Wulf Engel en Rien Heemskerk mee. Bart en Daan hou vast en draag het vak uit aan je leeftijdgenoten. Alvat bedankt namens Auguste Escoffier! Salut et a bientot! p.s. Heb ik de maitre nog vergeten te noemen Mark Visbeek! Minstens net zoveel ervaring met kritsche gasten zoals jij en ik. als Wil, een topper.
Uitstekende maaltijd met oog voor detail. Geen poespas, maar perfecte uitwerking van eenvoudige, maar mooie gerechten. De rode huiswijn is overigens zeer de moeite waard Domaine des Escaravailles. Een aanrader!
Waarom dit het allerbeste ooit is? De bediening! Het met zoveel zorg & liefde gemaakte eten! En het ontbreken van een * waardoor er veel 'recensie mensen' wegblijven. Bijna het enige restaurant in Amsterdam waar ik nette buitenlandse gasten volmondig heen durf te sturen.
Lees dat jullie stoppen.... vreselijk!!! Echt heel naar. Zoveel jaren heerlijk bij je gegeten, fijne bediening, heerlijke avonden. We missen jullie nu al . Bedankt Wil en het ga je goed, Harry en Astrid.
Super vriendelijk personeel, snelle en attente service. Qua eten is het heel lekker, veel soorten smaken en extra petje af voor het dessert.
Heerlijk gegeten met professionele bediening. Dagmenu gehad met een goed wijntje erbij. Inrichting vind ik minder mooi maar belangrijker vind ik bediening, eten en drinken. En was alledrie heel goed.
Eten: Heerlijke smaakcombinaties. Elke hap was een voedseldansje waard! Bediening: Erg goed en persoonlijk. Een voorbeeld voor veel restaurants in Amsterdam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid