facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Borbone Caffè

Borbone Caffè

Info

Nieuwe heerlijke Italiaanse koffie voor horeca en particulier. Gebrande melange van arabica bonen. Ook cups voor Nespresso en Lavazza apparaat.

Geschiedenis

Nieuwe Italiaanse koffie. Gebrande Arabica bonen van topkwaliteit. We leveren bonen en cups voor oa het Nespresso- en Lavazza-apparaat. Deze koffie importeren wij uit Napels, Italië en zijn zeer geschikt voor de Horeca.Daarnaast hebben we cups voor onze particuliere klanten.

Producten

Miscela Blu
Borbone blu is een medium van gebrande melange van een topselectie Arabica bonen. De smaak is rond en vol. Geschikt voor espresso cappuccino en caffe lungo.
Miscela Rossa
Borbone Rossa is een donker gebrande melange van een topselectie arabica bonen. De smaak is krachtig en intens. Geschikt voor espresso cappuccino en caffe latte.
Naast de bonen kunnen wij de koffie aanbieden voor een Nespresso apparaat.

Adres: Molenstraat 3, 9843 HD Grijpskerk
Telefoonnummer: 0618650937
ln.enobrob@ofni
Stad: Grijpskerk
Route: Molenstraat 3
Postcode: 9843 HD



op zoek naar gerelateerd: caffe borbone bestellen, borbone koffie, caffe borbone online, koffiebonen borbone, caffe borbone nespresso
Recensies
Ik bestel altijd de Miscela Blu van Borbone. heerlijke koffie en altijd zeer snel geleverd!
Er moet mij iets van het Hart over l’esperto di caffe . Er wordt gezegd en geschreven goede koffie . Volgens ons moet dat zijn ZEER GOEDE KOFFIE of te wel EXCELLENTE . Geen bittere na smaak of wat dan ook . Bonen en Cups heerlijk . TOP KOFFIE . Altijd blij weer thuis te zijn . Nemen zelfs ons cupjes apparaat mee op reis . Hoezo verwend . Jan Wim
Heerlijke koffie! Ben ze een keer tegengekomen op een food festival. Na uitleg over wat ik ik lekkere koffie vond, kwamen ze met een heerlijk bakje koffie! Sindsdien trakteer ik mijzelf geregeld op enkele pakken koffie van Esperto di Caffe. Snelle levering, Koffie op, volgende dag weer in huis!
Goede koffie lekker broodje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid