facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamper

Bootcamper

Info

Mobiele sportschool op wielen

Adres: De Zevenhoeven 20, 1963 SG Heemskerk
Telefoonnummer: 0631046704
Stad: Heemskerk
Route: De Zevenhoeven 20
Postcode: 1963 SG



op zoek naar gerelateerd: Bootcamp Castricum, BOOTCAMP Apple, Soorten bootcamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HSV ODIN '59 HSV ODIN '59 1 km Gezellige voetbalclub met fijne vrjjwilligers
Edward Hagen Sport Edward Hagen Sport 1 km Een winkel waar je goed en vakkundig geholpen wordt.
Scouting Adelbertus Heemskerk Scouting Adelbertus Heemskerk 2 km Mooi gebouw veel fijne herinnering aan de goede oude tijd mooie plek voor zomerkampen...
Tata Steel Marquetteloop Tata Steel Marquetteloop 2 km De leukste en gezelligste loop voor jong en oud uit de IJmond en omstreken wordt dit ...
HUSKennemerland HUSKennemerland 2 km Honden uitlaat service Verzorging huisdieren
Dhra Dragracing Dhra Dragracing 3 km News from DHRA about DHRA or partner events, racers, cars and bikes.
Gids te Paard Gids te Paard 66 km Wij organiseren buitenritten met gids in Noord-Holland, voorzien van lunch en duinpas...
Recensies
Echt een aanrader! Lekker in buitenlucht sporten en steeds op een andere manier worden uitgedaagd! Al jaren sport ik met veel plezier bij Kees, Bram, Conny en de andere trainers. Iedere keer staan ze er weer, door weer en wind, zon en regen, en echt vól enthousiasme! Dit zorgt elke keer weer voor een gemotiveerde groep leden die elkaar dan ook weer uitdagen om toch nog die ene extra burpee uit die tenen te halen. Het aanbod aan verschillende lessen is erg groot en ook de inhoud van de lessen is lekker divers. De trainers komen steeds met nieuwe oefeningen, attributen en challenges en daardoor is dus nooit een les hetzelfde! Verder wordt er rekening gehouden met elk niveau en dit maakt de lessen erg toegankelijk. Ik zeg neem lekker een proefles en ervaar het zelf! Achteraf heb je misschien wat spierpijn, maar nooit spijt!:
Bijna 3 jaar lid met veel plezier. Het aanbod is goed en gevarieerd. Er heerst een goede sfeer met alle leden en trainers. Ook de persoonlijke benadering waardeer ik. Ik heb jaren lang binnen gesport maar buiten bevalt me beter dus ik zal niet snel meer naar binnen gaan.
Ik train al heel wat jaren bij Bootcamper. Wat ik zo heerlijk vind is dat de lessen in de buitenlucht zijn. Het programma is uitgebreid van bootcampen tot steppen, boksen en yoga. Als je wilt kun je werken aan fysieke doelen in combinatie met voeding. De fijne begeleiding en afwisselende trainingen maken het sporten bij Bootcamper elke keer weer een feestje.
Ik ben ruim 2,5 jaar geleden gestart bij de bootcamper via een 30 dagen challenge. Sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan! Ik sport er 2 tot 3 keer in de week, de diversiteit aan lessen is heerlijk. De gezelligheid aan mensen, buitenlucht en de gezellige trainers maken het geheel compleet. Ik ga elke keer met plezier heen en blijf het ook leuk vinden. Dankzij de start van de 30 dagen challenge en de andere diverse lessen, ben ik 11kg afgevallen en vele centimeters kwijt geraakt. En door de gezelligheid, blijf ik ook gaan, je blijft gemotiveerd!
Sinds een paar jaar sport ik met veel plezier bijna dagelijks bij deze club! Zoveel aanbod, zo gevarieerd dat ik af en toe niet weet welke training te kiezen. Trainen met een gezellige groep, leuke trainers die elke x een andere training geven en heerlijk in de buitenlucht op verschillende locaties! Je kan kickbiken, kickboksen, boksen, yoga, boot- en sportcamp etc op elk gewenst niveau! Wat wil je nog meer? Ik wil in ieder geval nergens anders meer sporten !
Afgelopen maand meegedaan aan de 30 dagen challenge. Een echte aanrader, heerlijk in de buitenlucht en een goede stok achter de deur als je weer wil beginnen met sporten. Naast de persoonlijke aandacht die je krijgt zijn ook de voedingsadviezen van zowel Kees als je mede teamgenoten super nuttig en hebben er bij mij voor gezorgd dat ik niet alleen bewuster maar ook gezonder ben gaan eten. En hoeveel voldoening geeft het als de eindmeting gewicht/vet/spier/bmi aan het einde van de rit een mooie vooruitgang laat zien. Ik ben enthousiast en ga lekker door met sporten bij Bootcamper.
Echt een aanrader! Er is een enorm divers aanbod van lessen, zowel in type lessen als in lesdagen, dus er is voor ieder wat wils. De instructeurs zijn enthousiast en vakkundig. Ikzelf kon niet alle oefeningen uit de les mee doen ivm een blessure, dit werd meteen opgepakt waarbij ik vervangende oefeningen aangeboden kreeg. Een ander pluspunt is het sporten in de buitenlucht. De lessen gaan onder bijna alle omstandigheden door, dit blijkt eigenlijk heerlijk te zijn, je voelt je echt goed na een uurtje sporten in de buitenlucht. Ik raad het iedereen aan!
Heb nu 10 lessen meegedaan bij Bootcamper. En het leukste is de diversiteit. Je kunt elke week dezelfde les volgen. Maar er zijn onwijs veel verschillende keuzes die je kunt doen bijvoorbeeld trainen in de duinen, oefenen met hardlopen maar ook heel bewust 30min je spieren trainen. Door elke keer een andere les is sporten volhouden wat gemakkelijker. Ook is er een handige app waarmee je eenvoudig kan inschrijven voor een les en het rooster bekijken wanneer welke les waar gegeven wordt. Dus mocht je opzoek zijn naar diverse manieren van sporten is dit vast wat voor jou!
Ik kan al 10 jaar geen andere sportclub of vereniging bedenken die me net zoveel plezier brengt als Bootcamper of Kees en Bram voor intimi;-. Ik kan zelfs zover gaan dat Bootcamper mijn sportleven radicaal en positief heeft beïnvloed. De vele mogelijkheden om te sporten, dichtbij, buiten, in het park, de duinen, op het strand, met een gezellige club mensen, sportcamp, bootcamp, yoga, boksen, hardlopen, steppen, en dat allemaal binnen 1 abonnement. Mocht je het nog niet lezen, ik ben razend positief! Sluit je dus vooral aan en ontdek het zelf!
Ongeveer 10 jaar geleden stond er een enthousiaste jongen genaamd Kees Aardenburg voor mijn deur. Of ik gezellig kwam bootcampen. Ik bootcampen? Dat is toch niks voor mij. Uiteindelijk heb ik mij toen toch over laten halen door een vriendin. Ik voelde me toen superfit! Na een break van een aantal jaren ben ik sinds april weer van start bij Bootcamper. Wat heb ik het weer naar mijn zin en ik voel me weer lekker fit! Er is nu geen enkel excuus meer om niet te sporten omdat je bij Bootcamper op alle niveaus en naar eigen behoefte kunt sporten. Yoga, boksen, powerwalk, hardlopen, steppen, bootcamp voor beginners maar ook bootcamps voor de strong Vikings onder ons, dus voor ieder wat wils! Verder is het ook gewoon erg gezellig, zijn de trainers professioneel, enthousiast en gedreven en kan iedereen zichzelf zijn bij Bootcamper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid