facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp van Zuiden

Bootcamp van Zuiden

Info

Winters verzamelen wij op het schoolplein van de Sint Maarten. Zomers is het in het Julianapark. Bel, mail of whatsapp mij 0623979583/[email protected]



"Bolsward Sportschool, waarbij de mogelijkheid is tot personal training, groepstrainingen soortgelijk aan crossfit en open gym. Waarbij je zowel met als zonder begeleiding vrij kan trainen."

"Bolsward Sportschool, waarbij de mogelijkheid is tot personal training, groepstrainingen soortgelijk aan crossfit en open gym. Waarbij je zowel met als zonder begeleiding vrij kan trainen."
Adres: Plein 1455 1, 8701 EW Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0623979583
un.nediuznav@samoht
Stad: Bolsward
Route: Plein 1455 1
Postcode: 8701 EW


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 20:30

Recensies
Met veel plezier en enthousiasme geeft Hille training. Niks geen gesleur op apparaten, maar gebruik maken van je eigen lichaam en daardoor een dynamische training. Nette uitleg om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren voor het beste resultaat! Top!
Inmiddels sport ik al een aantal jaar onder de begeleiding van Hille Folkerts en hoop er nog vele jaren aan toe te kunnen voegen! Goede begeleiding, gezellige sfeer en niet te grote groepen. Er is goed nagedacht over de opbouw van de trainingen en op elk niveau te volgen. Een aanrader voor de sporter die zonder blessures en met plezier in beweging wil!
Elke keer wisselende trainingsprogramma's waarbij verschillende spiergroepen getraind worden. Tijdens de lessen worden de oefeningen goed uitgelegd, voorgedaan en geoefend, zodat je de juiste techniek aanleert. Hille geeft gerichte tips en stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. De sfeer tijdens de lessen is gezellig!
Zeer professioneel en zeer goede sfeer. Erg goede begeleiding en er wordt gecorrigeerd waar nodig. In de lessen zit veel variatie en ze zijn goed opgebouwd. Ik vind het er prettig dat de groepen niet groot zijn en dat er van jong tot oud op ieder niveau getraind kan worden.
Veel olympische halterstangen en tal van gewichtsplaten. De trainingsruimte heeft een eigen crossfitafdeling en er word wekelijks een degelijke selectie van groepslessen aangeboden
Fijne en enthousiaste trainer. Leuke groepslessen maar ieder op z'n eigen niveau. Professionele begeleiding, ongedwongen en vooral erg leuk on te doen.
Uitstekende fysieke training voor alle leeftijden. Professionele en zorgvuldige begeleiding. Hoop hier nog veel jaren te kunnen trainen.
Hele fijne trainingen, goede begeleiding en vooral heel motiverend.. Toppers..
Erg goede training, voor elk niveau te volgen. Goede sfeer en begeleiding, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid