facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp K1

Bootcamp K1

Info

Bootcamp/buitentrainingen. Deze buitentrainingen bestaan uit conditieopbouw, kracht- & spierversterkende oefeningen, met een vleugje kickboxen en circuits.

Geschiedenis

De buitentrainingen vinden plaats op :
Maandagavond 19.25 uur - 20.30 uur
Woensdagavond 1925 uur - 20.30 uur
Oude Bannehof terrein in Rooswijk tegenover Albert Hein op het speelterrein.
Zelf meenemen : matje, water, eventueel warme droge kleding (wind/water stoppertje) en je beste jij.
Vergoeding per training : 2,00 euro materiaalkosten.

Alle niveaus en leeftijden zijn van harte welkom.



"Spartan Bootcamp is een zeer uitdagende en effectieve training waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je coördinatie, houding en lenigheid.Bij de bootcamp wordt strongman gewichtheffen, conditie/duur-vermogen en krachttraining gecombineerd in een circuitvorm. Gedurende de bootcamp wordt er op een gevarieerde manier oefeningen gedaan die gericht zijn om je algemene fitheid te verbeteren en je klaar te maken voor elke fysieke uitdaging die het leven te bieden heeft. Uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid zijn allemaal belangrijk om jouw fitheid te omschrijven."
Adres:
Stad: Zaandijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RingsVideo.nl RingsVideo.nl 255 meter WWW.RingsVideo.nl Kickboksen & M.M.A.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid