facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp

Bootcamp

Info

Op deze pagina vind u informatie over Bootcamp in Megchelen.
voor jong en oud.
WIL JIJ MEE DOEN MELD JE SNEL AAN!

Geschiedenis

Waarom BOOTCAMP
BOOTCAMP is een combinatie van hardlopen, duurtraining/intervaltraining en krachttraining. Tijdens het hardlopen maken wij gebruik van de omgeving en/of meegenomen materialen om oefeningen weg te zetten. Met de oefeningen (krachtgericht) pakken we zo veel mogelijk spieren die je in het dagelijks leven gebruikt. Op deze manier voel jij je al na een aantal trainingen fitter, groeit je basisconditie en je kracht. Waardoor je de dagelijkse dingen makkelijker doet.
BOOTCAMP is geschikt voor iedereen!!!

Twee vliegen in een klap. Je bent meer buiten en je werkt aan je algehele gezondheid.

Natuurlijk moet je wel een beetje hard kunnen lopen.
Heb je hier nog moeite mee kijken we samen naar een opstartprogramma.



"Bootcamptrainingen in de omgeving van Megchelen. Een uitdagende training van één uur. De oefeningen zijn veelal op lichaamsgewicht en gericht op zowel kracht, conditie als lenigheid.We trainen 2x in de week. We trainen op de woensdag om 19:30 uur en zondag om 9:30 uur.Daarnaast is er een mogelijk voor personal training."
Adres: groeneweg, 7078AS Megchelen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0651862213
Stad: Megchelen
Route: groeneweg
Postcode: 7078AS


Recensies
Super relaxed in het zweet werken. Joey besteed aan iedereen evenveel aandacht en er wordt met iedereen rekening gehouden. Heb je even een mindere sportdag dan weet Joey je wel te motiveren met gepaste oefeningen. 100% aan te raden!!
Trainingen zijn afwisselend en iedereen kan meedoen! Combinatie kracht en hardlopen vind is heerlijk. Jezelf elke keer weer uitdagen! En of je nou net begint of al gevorderd bent, Joey zorgt ervoor dat je mee kan doen
Ideaal buiten sporten, op verschillende niveau's, laagdrempelig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid