facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp Huissen

Info

BOOTCAMP in HUISSEN !

Bootcamp/Personal training/Crossfit/Small Group training/coaching/business fit

Geschiedenis

De leukste BOOTCAMP in Huissen maar ook af en toe in Arnhem.



"Bootcamp Huissen biedt bootcamp buiten en binnen aan.DEZE WORKOUTS ZIJN VOOR IEDEREEN!Onze jongste leden zijn 14 jaar en de oudste is 73.We passen de workouts zo aan dat het haalbaar is voor iedereen.Iedere dag is er een WORKOUT OF THE DAY WOD deze workout is iedere dag anders.Maar we geven ook ook crossfit smallgroup training en personal training.Ook geven we BUSINESS FIT voor particulieren en bedrijven! check onze websiteWil je ECHT aan de slag? Geef je dan op voor een GRATIS proefles.TOT SNEL BIJ 1 VAN ONZE WORKOUTS"
Adres: Langekerkstraat 43, 6852 JL Huissen
Telefoonnummer: 0653637288
Stad: Huissen
Route: Langekerkstraat 43
Postcode: 6852 JL


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 21:30
Dinsdag: 18:30 - 21:30
Woensdag: 18:30 - 21:30
Donderdag: 18:30 - 21:00
Vrijdag: 18:30 - 21:30
Zaterdag: 19:00 - 10:00
Zondag: 09:30 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Huissen, Sporten Huissen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optisport Zwembad Jottem Optisport Zwembad Jottem 317 meter Fijn kleinschalig zwembadcomplex Jottem in Huissen, waar onze kinderen we wonen in Ar...
SV Strijdlust SV Strijdlust 538 meter Een goede schietvereniging verlichting is. Ruim voldoende.
SPORTSEREEN SPORTSEREEN 920 meter Mooi sport gebouw waar je op gebied van fysio maar ok zelf sporten ook onder een goed...
The Health Concept The Health Concept 1 km The Health Concept is een loyaliteitsprogramma die ontworpen is om de service in de f...
RKHVV RKHVV 1 km Vanaf de pupillen tot aan de veteranen voetbalt u met veel plezier bij R.K.H.V.V Huis...
Volleybalvereniging Setash Huissen Volleybalvereniging Setash Huissen 1 km Leuke goei volleybal vereniging ze leren je heev veel dingen. En zorgen ervoor dat je...
HSV St. Petrus HSV St. Petrus 1 km Mooie en schone locatie. Het ziet er erg netjes uit. Prima locatie om te vergaderen.
Tv huissen Tv huissen 1 km Leuke tennis vereniging maar de tennis banen zijn niet super
Working-out Working-out 2 km Zeer tevreden met de PT begeleiding van Frank en sporten bij the Gym is top door de f...
I-Fit I-Fit 11 km Op een unieke en persoonlijke manier helpen wij u bij het aannnemen van een gezondere...
Recensies
Ruim 5 jaar sport ik bij Bootcamp Huissen onder leiding van Evert. Zowel de binnen- als buitenlessen zijn afwisselend, uitdagend en leuk. Evert is enthousiast, moedigt je aan en pusht je zodat je elke keer iets sterker wordt. Er is een hele leuke groep mensen om mee te sporten in een fijne sfeer.
Als je daar trainer bent kun je niet anders dan 5 sterren geven natuurlijk. De deelnemers zijn in iedergeval altijd heel erg gedreven en leuk om les aan te geven. Het grote voordeel van een kleine binnen locatie is dat je tijd hebt voor iedereen. Was jij nog aan het twijfelen om een keer mee te doen heb ik maar 1 tip. Doe het gewoon!
De bootcamp outside in het Immerloo Park is een super workout. Lekker stevig en flink aanpakken. Goede balans tussen conditie en kracht. De trainer motiveert iedereen om het beste uitzichzelf naar boven te halen. Er wordt van het hele park goed gebruik gemaakt heuvel, bruggetjes, plas, speeltuin, veld, paden... en er zijn vaak ook attributen als autobanden, zandzakken en zelfs boomstammen. Bovendien is het altijd een heel leuke groep mensen die mee doet. Iedereen kan op eigen niveau mee doen, dus het is geschikt voor iedereen van beginner tot getrainde spierbundel.
Top Bootcamp sessies met veel afwisseling, uitdaging en een nodige dosis fun. Evert weet altijd te motiveren en inspireren en is de drijvende kracht achter bootcamp Huissen. Hij zorgt altijd voor een nieuwe training opzet gecombineerd met bekende traningselementen zodat je zowel conditioneel als qua core sterker en fitter zult worden.
1 van de leukste bootcamps die ik ooit heb gedaan! Heb hier ook mijn kinderfeestje georganiseerd. Dit was erg leuk. We hebben buiten gesport maar ook binnen geboxt met alle kids. We kregen ook limonade en cake!
Als u op zoek bent naar beweging, enthousiasme en teamgeest onder deskundige leiding dan bent u bij Bootcamp Huissen aan het juiste adres. Alle disciplines onder één dak, bootcamp indoor en outdoor, indoorcycling, powerboxing, trailrunning en crossfit. Naast het reguliere aanbod wordt er regelmatig met grote groepen meegedaan aan survival en strongvikingruns. Ik zou zeggen, probeer het eens een keer, een proefles is gratis.
Sport hier 3 jaar met veel plezier. Evert blijft vernieuwend, geen les is hetzelfde. Met Evert z'n energieke houding is het niet moeilijk om gemotiveerd te blijven.
Sport al meer dan 5 jaar bij Evert BootcampHuissen. Je krijgt professionele en enthousiaste begeleiding. Er word rekening gehouden met niveauverschil. Je wordt uitgedaagd om te verbeteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid