facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp Het Baafje

Info

Zwembad het Baafje is de start locatie van ‘Bootcamp Het Baafje’
In en rondom het terrein van het zwembad worden er bootcamp trainingen verzorgt onder leiding van Buurtsportcoach Daan Kaal.
De trainingen zijn voor elk niveau sporter toegankelijk.



"Zwembad Het Baafje is hét openlucht zwembad in Heiloo en omgeving - zeg maar een zwemparadijs voor jong en oud! Neem een verfrissende duik van de springplank in het 50-meterbad of dobber met je kleintje in het verwarmde peuterbad. Op onze prachtige ligweide kun je even bijkomen van alle zwemavonturen en genieten van het zonnetje. Na een warme douche strijk je neer op ons terras voor een hapje of drankje. Zwembad Het Baafje is geopend vanaf eind april tot begin september.Het Baafje is onderdeel van Social Leisure!"
Adres: De Omloop 11, 1852RJ Heiloo
Stad: Heiloo
Route: De Omloop 11
Postcode: 1852RJ



op zoek naar gerelateerd: De Dors, Heiloo, Zumba Heiloo, Sport Heiloo, Fitness Heiloo, Groepslessen Heiloo, Dorssport kosten, Lidmaatschap Dorssports
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fitclub Heiloo Fitclub Heiloo 3 km Fitclub Heiloo verzorgt bootcamp trainingen voor ieder nivo en voor inwoners uit Heil...
Recensies
Wat een prachtig zwembad is dit! Helaas bij binnenkomst een dame bij de receptie die haar dag misschien niet had, snauwend een heel normale vraag beantwoorden en zeer kortaf. Zéker géén visitekaart voor dit zwembad! Wel hebben we heerlijk gezwommen, vriendelijk personeel bij het bad. Zeker een volgend bezoek waard.
Zwembad is in de winterperiode alleen geopend voor oa bootcamp lessen van Dorssport dus niet om te zwemmen
Het heerlijkste openlucht zwembad in de omgeving!
Mooi zwembad alleen vanwege personeels tekort was een deel van de horeca dicht en dit hadden ze wel even mogen aankondigen op hun website of socials.
Mooi schoon zwembad al was het veel te koud voor ons. Helaas was het peuterbad nog kouder. Een aardige mevrouw achter het loket.
Mooi open luchtbad. Grote weide. Leuk voor gezin en baantjes zwemmers
Lekker groot buitenzwembad met voor elk wat wils. Grote ligweide, picknicktafels met parasols. Ligbedden zijn te huur.
Dit buitenzwembad geeft mij een jaren 80 gevoel en dat bedoel ik positief. Als recreant ging het online reserveren top, alles is ruim opgezet en elk bad groot. Het is grofweg verdeelt in 3 gedeelte; baby, kleuter/onderbouw en bovenbouw/volwassen. Ik was er met een 3 en 5 jarige en die hebben genoten, ondanks dat er geen glijbaan is.
Goed verwarmd zwembad, mooie ligweide en een netjes opgeknapte entree. De douches zijn voldoende en beschikken warm water. De ijsjes worden verzorgd door een extern bedrijf en smaken geweldig, maar ze zijn wel aan de prijzige kant, 1.50,- per bol.
Helaas vandaag niet zo’n goede ervaring, speeltoestellen onder mos en vies, veel onkruid bij tegels en ronduit vies peuterbad en andere badje ook. Diepe was wel schoon, stofzuiger voor baden doet t niet goed en er zit toch chloor in was verklaring. Meisje kassa knikte dat t klopte en onderhoud slecht was doordat het niet druk is geweest ivm t weer. Lijkt me juist dan dat je tijd hebt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid