facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp Gorinchem

Info

Ervaar en beleef een gratis proefles. Iedereen op zijn eigen trainingsniveau maar zonder consessies te doen aan de trainingprinciples!!

Geschiedenis

Basic-Training geeft Bootcamp lessen in Gorinchem

Ervaar en beleef een gratis proefles. Iedereen op zijn eigen trainingsniveau maar zonder consessies te doen aan de trainingprinciples!!
Iedereen FIT!! op je eigen niveau en zonder weegschaal, spiegel of fitnesszaal
Bootcamp lessen worden overal gegeven.
Maar op veel minder locaties wordt die gegeven door een ervaren militair instructeur.
Deze instructeur neemt je mee de bossen in om je een uitdagende work out te geven met of zonder materialen. Warming-up, interval, circuit training, Kracht, wedstrijd vormen en core stability.
Alles komt terug in èèn training "BOOTCAMP"
Je wordt/raakt gemotiveerd door je mededeelnemers.

Gevarieerde Bootcamp trainingen!! verzorgd in gorinchem door basic-training.nl

Tarieven overzicht
Proefles GRATIS
Enkele les 10Euro
5 strippenkaart* 40Euro
10 strippenkaart* 75Euro
* 2Mnd geldig
** 4Mnd geldig

Bel gerust voor een gratis PROEFLES


Onze site komt er snel aan!!!!

www.Basic-training.nl

Kijk tot die tijd op https://www.facebook.com/basictrainig

Like and Share!!!!

Kijk voor meer info op onze facebook site.......

Gorinchem, Arkel, Dalem, Herwijnen, Oudendijk, Scheluinen, Sleeuwijk, Spijk, Vuren, Werkendam, Woudrichem.



"Na jaren in de sportschool trainen en vele uren groepslessen verder was ik toe aan een nieuwe uitdaging dus besloot een proefles bij CrossFit Gorinchem te doen. De workout was zwaar, maar absoluut uitdagend. Nu, paar maanden verder....zijn de workouts nog altijd zwaar, maar het enthousiasme van de coaches en vooral mede CF'ers werkt motiverend. Ik leer elke week toch weer iets nieuws, of merk progressie, of verbeter mn scores. In deze box staat goede techniek centraal en dat vind ik een groot pluspunt. Kortom, ik raad het absoluut iedereen aan die uitdaging en motivatie zoekt!"
Adres: schelluinsevliet 17, 4203nb Gorinchem
Telefoonnummer: 0641259452
Stad: Gorinchem
Route: schelluinsevliet 17
Postcode: 4203nb


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bootcamp Hardinxveld, CrossFit Gorinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit4U Fit4U 749 meter Relaxed en zonder poespas je workouts doen. Ruime openingstijden.
CrossFit Gorinchem CrossFit Gorinchem 2 km Vind CrossFit Gorinchem helemaal super Ik sport er al een aantal jaren. Zeer gevariee...
Recensies
Vind CrossFit Gorinchem helemaal super Ik sport er al een aantal jaren. Zeer gevarieerde workouts altijd aan te passen naar ieders eigen niveau en lichamelijke beperkingen. Iedereen is van harte welkom! Voordat ik begon met CrossFit had ik zo'n last van mijn rug dat mijn man of kinderen na een dag werken mijn schoenen uit moesten doen, als ik kijk naar wat ik nu allemaal kan, WAUW.
Na lang zoeken naar een juiste en gepaste CrossFit locatie zijn wij uitgekomen bij CrossFit Gorinchem. De lessen die samen worden gesteld zijn voor één ieder goed te doen. Ook als je net begint. Je kan het zelf zo zwaar maken als je wilt. Het werkt verslavend aangezien iedereen zo lekker fanatiek is. Je gaat mee in en op het niveau. Het is slechts een kwestie van tijd, of je hangt ook als een beest aan die rekstok. Vanuit ons een echte aanrader.
Elke keer is de les compleet anders, cardio, kracht en een beetje spelen. Het kan een beetje intimiderend zijn aan het begin omdat iedereen zo fanatiek en sterk is, maar dat komt juist door de lessen. Verder is iedereen super open en aan het pushen om beter te worden. Duidelijke lessen en echt iets wat je kunt blijven doen!
Sinds twee maanden lid van CrossFit Gorinchem en heb het er erg naar mijn zin! Elke keer weer uitdagende en variërende trainingen, die je op je eigen niveau kunt uitvoeren. Het trainen in kleine groepen werkt motiverend en zorgt voor een gezellige sfeer. De trainers zijn professioneel en hebben veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden!
Nu een jaar lid, dit had ik jaren eerder moeten doen. Top om hier te sporten! Goede professionele begeleiding, veel afwisseling/uitdaging in de dagelijkse trainingen. Hier blijf ik nog wel een tijdje hangen..
Fijne box en toegankelijk voor iedereen. Je kan elke WOD aanpassen op eigen niveau, waar ik altijd enthousiast van word. Trainers motiveren je altijd om door te gaan! Daarnaast ook een prettige sfeer onder de leden
Superleuke box, goede trainers en hele leuke groep leden community. Ook als minder goede of oudere sporter kan je hier prima terecht, aangezien alles op ieders niveau aan te passen is. De workouts wods zijn afwisselend dus nooit saai. Aanrader voor iedereen!!
Wil je jezelf uitdagen om het maximale uit jezelf te halen? Dan ben je bij CrossFit Gorinchem CFG aan het juiste adres: kleinschalig, betrokken en professioneel, met as kers op de taart een superleuke community, waarin leden ook buiten de lessen om met elkaar aan leuke activiteiten deelnemen. Geschikt voor elk niveau sporter of beginnend sporter! Wanneer start jij bij CFG?
Leuke box, gezellige leden en deskundige trainers. Alles en iedereen is welkom, onervaren sporters, fitte gasten of dropins. Groot aanbod aan equipment en ruime zaalindeling voor genoeg leden per groep. Aanrader als je in de buurt bent!
Onwijs naar mijn zin bij crossfit Gorinchem. Leuke box, leuke community, leuke trainers. Ook nu ik geblesseerd ben wordt er meegekeken en altijd naar een oplossing gekeken, zodat ik kan blijven trainen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid