facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp Fijnaart Lifestyle 13

Bootcamp Fijnaart Lifestyle 13

Info

Buiten bootcampen iedereen kan op zijn/haar niveau mee sporten kom gezellig meedoen en we kijken wat bij jou past.

Adres: lifestyle 13, Fijnaart
Stad: Fijnaart
Route: lifestyle 13



op zoek naar gerelateerd: kickboksen fijnaart, lifestyle 13 opzeggen, yoga fijnaart, sportschool lifestyle, personal trainer fijnaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carambole Counter Carambole Counter 248 meter Slimme app voor de biljartsport. Biljarten en in real-time je biljartscores bijhouden...
V.V. De Fendert V.V. De Fendert 829 meter Mooi en goed bereikbaar sportpark.
Wieler Toer Club Heij=Fijn Wieler Toer Club Heij=Fijn 2 km WielerToerClub Heij=Fijn is een zeer jonge vereniging en aangesloten bij de NTFU. Doe...
Recensies
Superfijne sportschool.....alles wat je nodig hebt. Goede materialen, veel toestellen, voor fitness, voor conditie en voor krachtsport. Waanzinnige prijs/kwaliteit verhouding. No nonsens. Nadeel vind ik heel vaak de harde geestdodende muziek...heel ongezellig. Hele irritante monotone dreun muziek waar je als mens niet van opknapt.
Na een hele lange periode weer lekker rustig gestart vandaag in gym @lifestyle 13. En meteen heerlijk getraind. Je voelt direct een verschil. Fijn & flexibel personeel. Motiverende muziek. Top!
Gezellige sportschool. Er hangt een informele sfeer en je wordt er heel goed begeleid. De trainers stellen een persoonlijk schema op aan de hand van het doel wat je zelf voor ogen hebt. Naast trainen op de apparaten kun je ook "gratis" deelnemen aan heel veel verschillende groepslessen o.a. yoga, bootcamp, spinning, cardioboksen, dit zit gewoon in je maandelijkse contributie van € 25,00. Zowel geschikt voor de beginners met een conditie van -10 als voor de doorgewinterde sporters! Kortom, echt een aanrader als je een sportschool zoekt.
Lokale en gezellige sportschool in Fijnaart waar je goedkoop kunt sporten. De prijs is € 26,- per maand voor onbeperkt sporten.
Fijne sportschool, toegankelijk voor jong en oud.
Je kan van alles wat met sport te maken heeft doen , zoals cardiosporten, kik boxen, pilatus yoga en nog veel andere sporten.
Lokale sportschool in Fijnaart waar een gezellige sfeer hangt en waar je alles onder 1 dak hebt voor een redelijke prijs.
Prima gesport ,topattributen en dichtbij huis.
Nogal wat nare ervaringen met de eigenaren. Ik kom er niet meer. Ik kreeg het gevoel dat ik meer wordt gezien als een betalend lid-nummer.
Een fijne professionele sportschool met een gemoedelijke sfeer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bootcamp Fijnaart Lifestyle 13 met het openbaar vervoer


Fijnaart, Langeweg 380 meter
103
617
Fijnaart, Langeweg 420 meter
103
603
617

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid