facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boostfitt

Boostfitt

Info

In- en outdoor bootcamps

Geschiedenis

Mijn naam is Robin van Nijnatten en start met het geven van outdoor fitness trainingen. Hierbij worden gevarieerde outdoor groepstrainingen aangeboden waarbij zowel de beginnende als de ervaren sporter een uitdagende training krijgt. De trainingen zijn zeer divers en gericht op het verbeteren van de conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Hierbij wordt in groepsverband gewerkt aan je eigen lichaam door middel van intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen en circuittraining.

Tijdens de intensieve trainingen gaan we op verschillende manieren aan de slag. Zo maken we niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of anders obstakels, maar zal ook getraind worden met verschillende trainingsmaterialen.

De outdoor fitness trainingen vinden plaats op wisselende locaties in de regio Zundert. Lijkt het je leuk om mee te doen te sporten in de buitenlucht? Meld je dan aan via [email protected]. Geef daarbij je naam en telefoonnummer op.

De outdoor fitness trainingen worden gegeven op:
Woensdagavond: van 18.45 uur tot 20.00 uur
Zaterdagochtend: van 10.00 uur tot 11.00 uur

Kosten deelname: € 7,50 (eerste training is gratis). Je kunt ook rittenkaarten kopen. Deze zijn het hele jaar geldig.

5 rittenkaart = € 35
10 rittenkaart = € 60
20 rittenkaart = € 100

Adres: Reigerstraat, 4881 WR Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0620525078
Stad: Zundert
Route: Reigerstraat
Postcode: 4881 WR


Openingstijden

Maandag: 20:30 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Relax & Me Relax & Me 7 km Focus voor ondernemer en werknemer op de dingen die er toe doen in werk en leven / st...
Volg je vlinder Volg je vlinder 7 km Begeleiding door een doula: zwangerschaps- en bevallingscoach. Om in vol vertrouwen e...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid