facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boostenhof

Boostenhof

Info

Boostenhof,de lokatie in regio Venlo,voor al uw (bedrijfs)feesten,koffietafels en bruiloften.
Een garantie voor:
Gastvrijheid,Kwaliteit en Service!

Geschiedenis

De Boostenhof is niet zomaar een Café of een Feestzaal, néé! Wij zijn al jaren een meer dan betrouwbare partner die garant staat voor een gastvrijheid en service die niet overal te vinden is.

Of u nu een kopje koffie in het Café komt drinken of een bedrijfsfeest van 250 personen met entertainment heeft. Wij willen dat iedereen een optimale ervaring heeft bij Boostenhof!

En de familie Dings en haar medewerkers maken dit al een groot aantal jaren waar. Kijk op deze website wat wij zoal voor u kunnen betekenen, heeft u vragen die hier niet beantwoord worden... even bellen en vragen naar Eric of Dunja Dings. Bel 077 382 21 08!

'Boostenhof' in de Boekend is van oudsher als boerderij in gebruik geweest en dateert van rond 1800. Door de groei van het inwonersaantal van de Boekend, groeide ook de behoefte aan een plek waar activiteiten georganiseerd konden worden. In 1974 werd voor dit doel deze boerderij in gebruik genomen.

‘Boostenhof’ groeide mee met de huidige moderne leefwijze en is in een bijzondere stijl verbouwd. Hiermee behoort 'Boostenhof' tot een van de mooiste en vooruitstrevende horecabedrijven in de regio. Rustig gelegen aan de Heymansstraat, voorzien van ruime parkeergelegenheid, Vindt u 'Boostenhof' middenin de dorpskern van de Boekend.

Niet ver verwijderd van Het dorp liggen prachtige stukjes beschermde 'Bookendse' natuurgebieden, zoals 'De Crayel Heide', 'Het Koelbroek' en de 'Noordervaart'. Vanaf Boostenhof kunt u hierheen een mooie start maken voor een leuke fiets- of wandelroute.

Al jaren is Café Feestzaal Boostenhof de voor de hand liggende keuze voor het houden van een koffietafel na crematie of begrafenis bij de 'Blerickse Bergen'.

Boostenhof ligt op loopafstand van het crematorium en begraafplaats en heeft voldoende parkeergelegenheid voor alle genodigden.

Wat zeker ook het vermelden waard is, een koffietafel bij Boostenhof is bereikbaar zonder met een hele stoet de grote provinciale weg te moeten kruisen.



"Een sfeervolle zaal,bruin café met overdekt,verwarmd terras,voor feesten en partijen.Een garantie voor: Gastvrijheid,Kwaliteit&Service!"
Adres: Heymansstraat 125, 5927 NP Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077 382 2108
Stad: Venlo
Route: Heymansstraat 125
Postcode: 5927 NP


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 01:00
Dinsdag: 19:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: Feestzaal Venlo, Hotel Venlo, High tea Venlo, TripAdvisor Venlo, Bonjoere Venlo, Restaurant aan het water Venlo, Bruiloft Venlo, Spareribs Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oude Markt Venlo Oude Markt Venlo 3 km De Oude Markt is een plein in de middeleeuwse binnenstad van de Nederlandse plaats Ve...
Trippedelic Trippedelic 3 km Concert van Purple Jam met o.a. Candy Dulfer, Ida Nielsen en Judith Hill bijgewoond. ...
Océ-loop Océ-loop 4 km Op de eerste zondag van oktober wordt door de Sport & Ontspannings Commissie van Océ-...
Venlo Introduction Day Venlo Introduction Day 4 km VID is organised by Jules with the support of the Province of Limburg, City of Venlo,...
Boètegewoeëne Boètezitting Venlo Boètegewoeëne Boètezitting Venlo 4 km Den echte vasteloavend begint in Venlo en nurges anders.
A Day in the Park A Day in the Park 4 km A Day in the Park is hét grootste en gezelligste picknickfestival van Venlo en omstre...
VenloStormt VenloStormt 4 km Hindernissen Stormloop DSV VenloStormt | 5e editie 9 en 10 juni 2018 | Info: www.venl...
New wave events New wave events 4 km WELKOM op de pagina van NEW WAVE EVENTS! NEW WAVE EVENTS is een onderneming die gest...
Lekker Venlo Lekker Venlo 4 km Elk jaar wordt er in het groene Julianapark in Venlo een grote culinaire belevenis ge...
OpHap in Venlo OpHap in Venlo 4 km Heerlijke Zondag. Goed georganiseerd. Klein minpunt.....Beej Wim! Wat een klein borre...
Recensies
Vanaf het eerste contact tot het daadwerkelijke feest, hebben we een heel goed en warm gevoel gehad. Een gevoel dat we hier goed zaten voor onze reünie van de familie. Als we weer iets te vieren hebben, houden we jullie zeker in gedachten. Nogmaals dank voor alle goede zorgen.
Afgelopen weekend onze bruiloft hier gevierd. We hebben zowel de ceremonie, als het eten en het feest hier kunnen doen! Alles was geweldig goed geregeld en de eigenaren zijn echt schatten! Ze denken met je mee en zijn kei behulpzaam. Het hele team is super vriendelijk! Zeker aan te raden!
Super verjaardagen gehad. Van begin tot eind zijn wij niks tekort gekomen en werden we goed geholpen en geadviseerd. Wij voelden ons meteen thuis en werden warm ontvangen. Wij hebben een top middag en avond gehad met een super buffet. niets te kort gekomen en een Top bediening ! Team Boostenhof bedankt hiervoor en tot de volgende keer !!
Vorige week een bedrijfsfeestje gehouden in het café van de boostenhof. Samen alles doorgesproken vooraf om te bekijken wat onze wensen waren en wat past bij ons. Op de avond zelf was alles top verzorgd! Iedereen werd tijdig voorzien van een glas drinken. Al onze gasten inclusief wij zelf, vonden dat de hapjes die de gehele avond door geserveerd werden erg lekker waren. Medewerkers zijn erg vriendelijk en de eigenaren denken met alles mee. Super tevreden!
Een geweldig 50 jarig huwelijksfeest gehad.Warm welkom,ruimte mooi aangekleed.Leuk en attent personeel.Het eten was heerlijk. Wij hebben genoten.Dank jullie wel.
Mijne 90e verjaardag hier mogen vieren met de hele familie. Mede namens het personeel van Boostenhof, de entourage en de voortreffelijke brunch, heb ik een onvergetelijke verjaardag gehad. Chapeau team Boostenhof. Namens Mevr. Mia Zaeijen-Stoffels
Op 12 januari 2023 mijn afscheid receptie ivm mijn pensioen gevierd. Was super goed en netjes verzorgd door Eric en Dunja. Super gezellige middag gehad. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Ons feest gevierd bij boostenhof. Super locatie, fantastisch personeel. Hadden het ons niet beter kunnen wensen!!
Afgelopen donderdag hebben we hier het pensioenfeest gevierd. Het was helemaal af!!! Eric en zijn team hebben ons een onvergetelijke feestdag/avond bezorgd. De locatie is ook uiterst geschikt voor jonge kinderen dankzij het aangrenzende speelveldje. Ondanks t warme weer, was t geweldig op t buitenterras en in het cafégedeelte. Indien we weer wat groot te vieren hebben, komen we heel graag terug!! Eric en team, bedankt voor alle goeie verzorging, heerlijke hapjes en bovenal persoonlijke touch!!! Gé & Julie
Blijft een leuke zaal waar leuke optredens en feestjes ingegeven kunnen worden. Ook een extra pluspunt is dat ze Hertog Jan hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid