facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOOST

BOOST

Info

BOOST helpt mannen en vrouwen in vrijheid te bewegen, werken en leven! De Boosters werken allemaal naar optimaal resultaat en persoonlijk leiderschap.



"Het hebben van een fit en krachtig lichaam ligt aan de basis voor het verkrijgen van persoonlijk en zakelijk succes. We weten als geen ander dat dit niet vanzelf gaat. Voor het bereiken van je doelstellingen is toewijding en transformatie nodig. Bij BOOST Clubs gaan we aan de slag met een holistische aanpak gefocust op de pijlers voeding, training en mindset. Deze combinatie zorgt voor een sterk fundament, waar je op kunt bouwen en waarmee je jouw doelstellingen zult bereiken en behouden - wat deze ook zijn."
Adres: Lambertus Hortensiuslaan 76a, 1412GX Naarden
Telefoonnummer: 0634702903
Stad: Naarden
Route: Lambertus Hortensiuslaan 76a
Postcode: 1412GX


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 06:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: boost betekenis, boost vertaling, boost c++, boost lego, boost schoenen, boost download, boost adidas, boost boek
Recensies
Nadat ik 2 jaar met mijn blessure had rondgelopen toch maar besloten langs Boost te gaan om te kijken wat ik nog WEL kon….. Helemaal niet sporten had niet alleen een fysieke uitwerking op me, maar zeker ook een mentale. Daarom sprak Boost me aan. In kleine stappen heeft Bart me begeleid, waardoor ik weer zelfvertrouwen kon opbouwen. Ik kon meer dan verwacht! En ben nu na het individuele traject overgegaan naar de circuit trainingen. Het heeft echt een Boost gegeven in zelfvertrouwen en me daardoor de kracht gegeven weer goed voor mezelf te kunnen zorgen. Heel blij dus, ik barst weer van de energie! Nu niet meer loslaten.
Superblij met mijn keuze om bij Boost te starten, workouts op maat tijdens Personal Training, intensieve group training en elke week coaching op gedrag en voeding. En nu al blij met resultaat @Desire en @Bart bedankt voor jullie begeleiding en continue motivatie!
Boost is mijn 2e familie! heerlijk om daar 2 keer per week soms 3 keer te trainen. Goede begeleiding, actief en meedenkend. Veel persoonlijke aandacht en stuk voor stuk zijn de trainers leuk, geïnteresseerd en vooral op de hoogte van specifieke wensen/afspraken. Alle expertise voor klachten of blessures hebben ze in huis. Dit is niet zomaar een sportschool.... Een echte aanrader!
Hele fijne trainingen en begeleiding hier zowel PT als small group. Nu alweer een tijd vast bij Desiree en zo blij met haar!
De trainers helpen je echt verder. Leren je voorzichtig in de opbouw buiten jouw comfort zone te gaan, dat voelt echt heel goed, je durft gewoon meer en bereikt daardoor meer dan zelfstandig te trainen. Voelt vertrouwd door hechte begeleiding. Starten met technisch trainen en gedegen uitleg qua techniek en wat het met je lichaam en geest doet. Ieder periodiek opnieuw voordat er zwaardere gewichten worden ingezet en hogere intensiteit wordt doorgevoerd cardio. De persoonlijke benadering binnen groepslessen, daarnaast individuele sessie helemaal top. Naast ontwikkeling van discipline is er genoeg ruimte voor ontspanning en humor. Binnen 3 maanden opbouw spierkracht, zichtbare uitbouw spieromvang, vet verbrand en optimalisatie souplesse verkregen. Voel je veel beter, binnen 3 maanden veel meer energie! Alle trainers op gelijkwaardig hoog niveau, nauwelijks verschil in aanpak, behoudens enkele tastbare nuances persoonlijke kenmerken. Nu 1,5 jaar bezig binnen Boost. Echt Blij mee!
Vanaf het begin dat ik bij Boost ben binnengestapt ervaar ik de "sportschool" heel anders dan ik had gedacht. Met de prettige gesprekken en goede begeleiding lukt het om grenzen verleggen en je doel te bereiken. Echt top!
Fijne sportschool met verschillende mogelijkheden van PT tot trainen in kleine groepen met persoonlijke aandacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid