facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boonstra Makelaardij Thuis in Bolsward en Zuidwest Friesland

Boonstra Makelaardij Thuis in Bolsward en Zuidwest Friesland

Info

- Aan- en verkoopbemiddeling
- Advies
- Taxatie
- Particulier en zakelijk

Geschiedenis

Goed advies zorgt voor een goed gevoel!

Boonstra Makelaardij is NVM makelaar en inmiddels 10 jaar actief in Zuidwest Friesland voor bemiddeling bij aankoop, verkoop en taxeren van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden, waardebepaling en advies. Om ons aanbod optimaal te presenteren hebben wij als etalage in Bolsward een digitaal touchscreen, daarnaast presenteren wij ons aanbod in Koudum en Wommels.

Kenmerkend voor Boonstra Makelaardij is flexibiliteit, openheid en een persoonlijke aanpak. Wij zijn ons er van bewust dat u het vertrouwen uit handen geeft en juist daarom vinden wij een goede band tussen makelaar en de klant van groot belang.

Wilt u met ons kennismaken? Of wilt u een vrijblijvend advies? Loop dan gerust bij ons binnen.

Ons kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur, buiten kantoortijden werken wij op afspraak, ook ‘s avonds en op zaterdag.

Adres: Snekerpoort 8, 8701 HL Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515 575925
Stad: Bolsward
Route: Snekerpoort 8
Postcode: 8701 HL



op zoek naar gerelateerd: Makelaardij Bolsward huren, Huizen Zuidwest Friesland, De Marne 110 Bolsward, Makelaar Workum, Hanzestaete 16 Bolsward, Funda Bolsward De Domp, Huis te koop Turfkade Bolsward, Funda Bolsward Harlingerstraat
Recensies
Meerdere keren gedurende een aantal weken contact met ze opgezocht. Zouden me elke keer terugbellen omdat de relevante persoon niet aanwezig was maar hebben ze nooit gedaan. Heb redelijke recensies gezien dus het zal best een prima makelaar zijn als je er tussen komt, maar ze kunnen je ook prima negeren zonder iets te laten weten.
Fijne no nonsense makelaar met kennis van zaken en de regio. En een aardige vent.
Enorm goede makelaar. Houdt zich aan zijn woord
Mijn vraag aan de makelaar is niet beantwoord
Te duur en onpersoonlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid