facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boonstra

Boonstra

Info

Banketbakkerij Chocolaterie Tearoom Workshops chocolade



"Wij kopen per week rond de 80 : auto's, vrachtwagens, opleggers, aanhangers, machines, campers en brommobielen met schade van verzekeraars en verkopen deze weer "zoals ze zijn" over de hele wereld.Ook leveren wij eventueel de meeste benodigde documenten voor de Export bij de auto.Binnen Nederland is het ook mogelijk uw aankoop door ons te laten bezorgen--------------------------------------------------------------------------We buy every week about 80 : cars, trucks, trailers, machines, campervans and microcars from insurance companies and sell them "as they are" to customers all over the world.Also we provide our customer with almost all the necessary documents needed for export"
Adres: Zuiderbuurt 38 , Drachten 9203 CX, NL
Telefoonnummer: 0512 512 266
Stad: Drachten
Route: Zuiderbuurt 38
Postcode: 9203 CX


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: boonstra onderdelen, boonstra motoren ervaringen, boonstra schademotoren, boonstra motoren groningen, boonstra autos, boonstra schade scooters, boonstra auto parts, boonstra schade caravans
Recensies
auto gekocht met links voor een overzichtelijke schade cupra Born, tijdens het eerste contact gevraagd, of er anders dan op de foto zichtbaar is, nog schade zit zoals koelers, motor, versnellingsbak ed. nee motor koelers en bak zijn ok. staat zwart op wit tijdens het app verkeer na demontage blijkt echter dat het differentieel achter is een geheel met de electro motor kapot is en de aandrijfassen gebroken. weer contact met hun opgenomen hoe we dit zouden kunnen oplossen ik voel me nl. toch behoorlijk belazerd, maar totaal geen oplossing. inmiddels 3500,- meer aan kosten dan begroot. ik heb ze gezegd als ze niet weten of een motor bak of iets dergelijks nog heel is dat ze beter niets kunnen zeggen dan kan de koper zelf beoordelen of hij het risico wil lopen, ik ben er nog niet klaar mee maar voorlopig zou ik zeggen niets kopen en al helemaal niet vertrouwen op wat de verkoper zegt er wordt nu gereageerd en ja de wielophanging links voor is duidelijk beschadigd en dat het om een elektrische auto gaat dat weet ik ook, echter heeft de auto achterwiel aandrijving en daar zat duidelijk geen schade en omdat de auto niet verplaats kon worden heb ik gevraagd of er buiten de duidelijke foto's, nog meer schade was en dan wordt geschreven en ik wil het whatsapp gesprek best plaatsen NEE MOTOR, VERSNELLINGSBAK EN KOELERS zijn ok, zeg dan niets dan kan de koper bepalen of hij wel of niet zal kopen, nu ga ik af op wat de verkoper zegt en dat klopt gewoon niet.
Interessante wagens te bekijken. Het staat er vol met, uiteraard, beschadigde autos/campers / caravans. Er was echter weinig personeel die hulp/ informatie kon geven over bepaalde schade en welke er de vervolg effecten kon verduidelijken.
Wat een drama bedrijf is dit zeg. Ik had een auto op het oog en wilde de prijs bespreken. Kreeg de eigenaar Boonstra zelf aan de lijn en ik werd uitgekaverd door hem. Hoe durfde ik de prijs te bespreken. Nooit meer zal ik dit bedrijf aanraden of zaken doen met hen.
Mijn man en ik hebben een schade auto bekeken. Toen we de deuren open deden zat de bekleding en interieur dik onder de schimmel. Jammer dat verdiend geen schoonheids prijs.
Super veel voorraad aan voertuigen , lijkt wel een hemel : , supersnel geholpen fijne bedrijf!
Alles navragen en indien mogelijk zelf auto's komen controleren. Essentiële foto's missen, onderhoudsboekjes en sleutels zijn soms afwezig.. dus alles extra navragen en indien mogelijk als bewijs via de email ontvangen. De door mij gekochte auto's verkeerde verder in goede conditie.
Afspraak gemaakt om canta te bekijken, wordt hij inmiddels verkocht. Probeert de verkoper ook nog een duurdere aan te smeren, afspraak maken gaat goed, afspraken nakomen niet.
Aso personeel. Rijden bij ons langs en schreeuwen ons uit.
Ben net verhuisd en wordt aangereden buiten mijn schuld om. Auto total loss met alle ellende van dien. Breng mijn auto naar een schade herstelbedrijf en geef aan dat ik geen tweede sleutel meer heb en deze waarschijnlijk nog ergens in een verhuisdoos zit. Man geeft aan dat dit geen enkel probleem is en ik hem kan inleveren met 1 sleutel. Verzekeraar handelt alles netjes af. Maar dan krijg ik telefoontje van Boonstra Schadevoertuigen. Zij willen de tweede sleutel. Ik leg bovenstaand verhaal uit en moet de sleutel komend weekend maar gaan zoeken. Zo niet dreigen ze met dit door te geven aan de verzekeraar en ik een claim van €50,- tot €100,- kan verwachten. Lijkt me niet mijn schuld dat zij een auto hebben gekocht met 1 sleutel. Vrouw aan de telefoon was ook erg onvriendelijk. Ik heb wel andere dingen aan mijn hoofd op dit moment als een tweede sleutel. Ze bleef ook maar doorhameren over het feit dat ik gezegd had dat hij misschien in een verhuisdoos zit en moet gaan zoeken. Kan ik de hele zolder overhoop gaan halen en is kans nog steeds aanwezig dat hij daar niet ligt maar kwijt is geraakt. Zeer onaangename ervaring.
Vriendelijke verkopers in voor een geintje en ook toe "the point" als het op verkoop aankomt. Ik vond het erg plezierig om zaken met ze te doen. Ze zijn zaterdag niet open. De auto's die verkocht worden zijn altijd zonder garantie, ik kocht een Bmw zonder schade, die hebben ze ook van 10.000 euro ook daar zit geen garantie op. Kijk, luister goed naar wat je koopt dan zal het nooit tegen vallen. Staat de prijs je niet aan kun je daar altijd over onderhandelen, alleen de prijzen zijn messcherp! Mensen die op save spelen zou ik afraden hier een aanschaf te doen. Je moet verstand hebben van wat je koopt. Prima bedrijf, voor mij een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid