facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boonstra Autoparts

Boonstra Autoparts

Info

Verkoop van gebruikte auto onderdelen van hoofdzakelijk jonge, schade-auto's

Geschiedenis

Verkoop van gebruikte auto onderdelen van hoofdzakelijk jonge, schade-auto's



"Boonstra Autoparts is a leading supplier of high-quality used car parts in the Netherlands. With a vast inventory of over 100,000 parts, including engines, gearboxes, and body parts, Boonstra Autoparts is the go-to destination for anyone looking for reliable and affordable car parts. The company is renowned for its exceptional customer service, fast shipping, and extensive knowledge of the automotive industry. Whether you're a professional mechanic or a car enthusiast, Boonstra Autoparts has the parts you need to keep your vehicle running smoothly."
Adres: Skieppeleane 4, 9247CA Ureterp
Telefoonnummer: 0512-301572
Stad: Ureterp
Route: Skieppeleane 4
Postcode: 9247CA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boonstra Drachten, Autoparts online, Auto onderdelen sloperij, Gebruikte auto onderdelen zoeken, Auto-onderdelen gevraagd, Boekema Ureterp sloperij, Ford sloperij Drenthe, Boonstra contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Wagenaar Ureterp Autobedrijf Wagenaar Ureterp 500 meter fijn om met douwe wagenaar zaken te doen, eerlijk, vertrouwd en altijd alle tijd voor...
Recensies
Slechte service، nadat ze door gebrek aan juiste informatie bij de advertentie een afwijkend product leverden. Er werd geen oplossing geboden maar op een brutale manier teruggemaild.
Wij hebben een Audi SQ5 uit het jaar 2017 met schade rechts voor gekocht vanuit Duitsland. Hiervoor zijn wij bij Boonstra Autoparts terecht gekomen. Hun hadden een Audi SQ5 staan waarvan de motorruimte ik herhaal de voorkant verbrand was. Wij hebben netjes foto’s ontvangen van de voorkant van de auto waarop te zien dat de voorkant verbrand is. Wij hadden de dorpel en de stijl nodig wat op de foto prima eruit zag. Dit stuk heb ik gekocht voor €500,- dit hebben zij voor mij afgezaagd en dit zouden zij klaar leggen en ik zou dit ophalen. Ik ging dit op vrijdag 13 november ophalen alleen doordat ik telaat aan zou komen en zij al dicht zouden zijn zouden zij voor mij dit stuk buiten neerzetten. Dit is niet gebeurd en ik ben dus voor niks die avond gaan rijden. Ze hebben als tegemoetkoming het stuk naar mij toe gebracht. Het stuk kwam 14 november bij mij aan. De chauffeur lachte bij het uitladen om het verroeste stuk ijzer wat volgens mij klaar was voor de oud ijzer boer. Eenmaal uitgeladen zien wij dat de gehele vloer/bodem de dorpel letterlijk bijna alles wat ik ook nodig heb verroest was door de brand en waterschade. Wij hebben toen weer gebeld en contact gehad met de heer Hendriks. Wij vroegen aan hun wat is dit? Hun antwoordt huer op was dat dit kan je makkelijk herstellen door middel van zandstralen. Zo een stuk kan je niet in een auto van ongeveer €55.000,- zetten. Meneer Hendriks zei ook dat hij ook nooit zelf zo een stuk in zijn eigen auto zou zetten. Hij wou dit stuk ook niet terug nemen en zei dat wij maar pech hadden. Na heel veel bellen en erachteraan gaan hebben zij uiteindelijk dit stuk opgehaald en €250,- terug betaald. Dit is in mijn opzichte niet eerlijk want tijdens het zagen van dit steel had hij zelf moeten beseffen en moeten nadenken dit kan je niet verkopen en leveren bij de klant. Boonstra autoparts is voor mij een flut bedrijf en ik adviseer niemand om daar iets te halen want het interesseert hun niet wat het is hoe het is en in welke staat het is. Eenmaal gekocht is het je eigen probleem en je eigen rotzooi. Wij denken dat het niet buiten laten van het stuk expres is gedaan zodat we het niet hebben kunnen zien. Meneer Hendriks nog veel succes en tot nooit meer ziens!! helaas kon ik geen 0 sterren geven anders had ik dit gedaan Zie hier onder foto’s van het stuk
Hele snelle service, vandaag nog een bestelling geplaatst en vandaag al door de bezorgdienst ontvangen. Wil Ronald nog even in het bijzonder bedanken!
R design stuur besteld: mooi en betaalbaar stuur. Dezelfde dag betaald en verstuurd, de andere dag al ontvangen. netjes en goed verpakt, levering via DHL. Werkt en staat prima! Zeker een aanrader: eerlijke en duidelijke communicatie, goed product!
Had de keus om voor € 127 een diagnose te laten stellen bij een officiële dealer of online op zoek te gaan naar een tweedehands onderdeel waarvan een kind kon zien wat er stuk was schakelblok raambediening. Via de onderdelenlijn bij Boonstra uitgekomen. Goede website, uitstekende beschrijving van het betreffende onderdeel, zeer snel contact via WhatsApp en voor € 55 het als nieuw ogende 8 jaar oude onderdeel binnen paar dagen in huis. En met dank aan YouTube was het defecte onderdeel binnen 60 seconden vervangen.
Snel! Super vriendelijk, met 1 klik betalen via een e-mail. Snel antwoord via de mail inl factuur. Die Friezen zijn stug maar weten wel wat werken is. Bedankt mannen voor de super service!
Oplichters! Heb een aantal onderdelen besteld, maar helaas zijn de onderdelen nooit geleverd. Het is een onbetrouwbaar bedrijf. Zeker niet aan te raden.Door de omstandigheden heb ik helaas de politie moeten ingeschakeld.
Leuk en betrouwbaar bedrijf voor onderdelen. Snel en duidelijk contact zowel telefonisch als email. Ook behulpzaam en denkt met de klant mee. Zeer tevreden met een set Mini cooper stoelen! Voor mijn volgende nodige onderdelen kijk ik eerst weer bij Boonstra.
Geweldige service en een eerlijk bedrijf!! Zeer vriendelijk geholpen buiten garantie door eigen montage fout en toch meegedacht aan een oplossing. Super nette afhandeling en de beste in de regio, perfect! Nogmaals bedankt
Gisteren wat onderdelen voor mijn auto besteld en nadien nog een paar keer contact gehad. Verkoopafdeling dacht goed mee en schakelde snel. Vandaag alles keurig geleverd, goed ingepakt en binnen de afgesproken tijd. Maakt de koper blij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid