facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boonk Juwelier-Horloger

Boonk Juwelier-Horloger

Info

Een gezelige winkel met leuke merken sieraden en horloges, eigen uurwerkmaker en goudsmid.

Adres: Bakkerssteeg 4, 7622 GX Borne
Telefoonnummer: 0742665789
Stad: Borne
Route: Bakkerssteeg 4
Postcode: 7622 GX



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Knoef, Juwelier Overijssel, Gaatjes schieten Hengelo, Openingstijden Boonk Borne, Juwelier Delden, Juwelier Rijssen, Gaatjes schieten borne, Juwelier Hengelo
Recensies
Service is prima. Goed geholpen. Alleen jammer dat als het druk is er niemand de kassa bemand zodat iedereen bezig is aan de tafel om te helpen en de wachttijd om iets op te halen meer dan een half uur was en er niet even tussentijds wat gezegt werd door de verkopers en ze je gewoon laten staan. Stonden nog 3 wachtenden achter ons. Jammer!
Wordt netjes te woord gestaan en geen opdringerig verkoop mooie winkel en overzichtelijk.
Mooie nieuwe en nette winkel. Personeel is erg vriendelijken ook de juwelier zelf is niet vies van een gezellig praatje. Veel expertise. Een aanrader voor het kopen van mooie sieraden en/of horloges.
Erg vriendelijk en bekwaam personeel en vriendelijke eigenaar. Erg behulpzaam en nemen alle tijd, ook al is het voor iets kleins goedkoop.... Echt een aanrader!
Top service, heb onlangs horloge laten repareren. Horlogemaker kijkt echt naar wat het beste past en wat het meest voordelig voor uw is.
Sterk klantgericht en gewoon erg vriendelijk en een prima prijs / kwaliteit verhouding.
Of je nou voor een kleine reparatie binnen loopt of voor een nieuw horloge, Marcel neemt in beide gevallen altijd alle tijd voor je gaat altijd met een goed gevoel naar buiten!
Geen verstand van horloges! Kleiner maken duurt een week terwijl het met 5 min gedaan is. Onvriendelijk door gelijk het horloge af te kraken dat die niet goed is terwijl het bij meerder horloges zo hoor met zoon sluiting! Koop hier nooit meer wat!
Vriendelijk geholpen en duidelijk meegedacht en geadviseerd.
Horloge batterij laten vervangen, direct geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid