facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boon's Markt

"Boon’s Markt Ridderkerk is je lokaalste servicegerichte vers supermarkt met altijd de juiste prijs. Het kan wèl! En het lekkerste vers èn heel voordelig.Aangepaste openingstijden:Op vrijdag 10 februari openen wij pas om 10:00 uur. Dit vanwege werkzaamheden aan het stroomnetwerk. Excuses voor dit ongemak."
Adres: De Genestetstraat 36-38, 2985 CG Ridderkerk
Telefoonnummer: +31180472420
Stad: Ridderkerk
Route: De Genestetstraat 36-38
Postcode: 2985 CG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Boon's Markt vestigingen, Boon's Markt, Boon's Markt salaris, Boon's Markt Beesd, Boon's Ammerzoden, Boon's Markt Zwijndrecht, Boon's Markt hoofdkantoor, Boon's Ridderkerk vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dirk van den Broek Dirk van den Broek 923 meter Veel verschillende speciaal bier te krijgen hier.
Recensies
Helaas maakt Boon's niet waar wat ze communiceren: luisteren naar de klant, de klant staat centraal. Al weken bezig om iets uit de folder besteld te krijgen, zonder resultaat. Rommelige communicatie, niemand weet ergens van, je wordt met een kluitje in het riet gestuurd. Jammer Boon's: gemiste kans.
Gewoon een goede buurtsuper, met aardig personeel en met concurrerende prijzen. De winkel is net zo groot als die van Aldi, zelfde bouw maar het is wel netjes en overzichtelijk ingedeeld.
Super Fijne Winkel vooral altijd Aanbieding op Drinken en vooral Dubbel Fris is echt goed te Drinken ruim assortiment met veel Keus. Top Winkel !!
Wij hadden voor het feestje van mijn dochter een taart besteld online maar door de bakkerij is de taart niet aangekomen. Ondanks dat heeft de leidinggevende het op locatie het geweldig opgelost. Er is met vol inlevingsvermogen met een oplossing gekomen waardoor ik alsnog zonder te betalen taart heb kunnen krijgen ter compensatie en mijn geld terug heb kunnen krijgen. De fout lag niet bij de winkel maar bij de bakkerij en ondanks dat hebben ze me geweldig kunnen helpen waardoor het feestje alsnog door kon. Grote complimenten naar de leidinggevende, sinds hij er twee jaar geleden is komen werken is er veel vooruitgang gekomen in de winkel wat ook te merken is aan de fijne sfeer.
Fijne supermarkt ze zijn niet zo groot maar ze hebben best veel ik kan er alles halen wat ik nodig hebt en de vrouw deed de boodschappen gelijk in plastic tasje dat maak je ook niet vaak mee en zeer vriendelijk allemaal ik ga hier vaker boodschappen doen
Fijne supermarkt. Heerlijk dat er in deze buurt weer een zit die normale prijzen heeft. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom er graag. --- Helaas nu van 5 naar 4 sterren. Op woensdag appelflappen gekocht met de datum van diezelfde dag. Het blijkt dat ze al op maandag gebakken zijn. Echt niet lekker vers en knapperig meer. Zet als service ook de dag dat ze gebakken zijn op het label, dat maakt het veel duidelijker dat je geen verse spullen koopt.
Mooie winkel,waar je al je boodschappen te doen.
Online tijden kloppen niet. Ze gaan eerder dicht dan hier gemeld is
Mooie winkel, ziet er strak uit
Het is een grote buurt super ga weleens voor de reclame artikelen personeel vriendelijk en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid