facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BoomOccasionCenter.nl

BoomOccasionCenter.nl

Info

BoomOccasionCenter.nl is de specialist op het gebied van de kleine auto tegen de scherpste prijzen! Wij zijn gevestigd in Bergambacht wat zo'n 15 minuten van Gouda, 30 minuten van Rotterdam en 45 minuten van Utrecht ligt.

Geschiedenis

De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 21.00 uur & vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur op afspraak en zaterdag de gehele dag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Na vijf jaar als verkoper bij een grote occasiondealer, en daarna één jaar als verkoper achter de schermen bij een grote autogroothandel te hebben fungeert, is Gert-jan Boom de stap gaan maken. Zijn eigen autobedrijf met als doel het verkopen van de goedkope kleine auto op dealer niveau.

Adres: Timmerfabriekstraat 16 D, 2861 GV Bergambacht
Telefoonnummer: 0182-354432
Stad: Bergambacht
Route: Timmerfabriekstraat 16 D
Postcode: 2861 GV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Bergambacht, Boon Bergambacht, Vakgarage Bergambacht, AutoCrew Bergambacht, Occasions Krimpenerwaard, Volkswagen Bergambacht, Mare Auto's Bergambacht ervaringen, Vaartland occasions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smits Auto Smits Auto 455 meter Ik kwam langs omdat mijn airco niet koud werd, vorig jaar alles laten vervangen. Hij ...
Jan van Gijzen Autos Jan van Gijzen Autos 3 km Vakman, zeer vakkundig bij roestschades. Aanrader.
Recensies
Gister mijn nieuwe Volkswagen Golf opgehaald bij boom auto’s ! Waanzinnig goed geholpen door meneer Boom! Hij weet waar hij over praat en staat achter zijn product , erg fijn om zaken mee te doen! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooie nette 2 de hands auto !
Gisteren deze prachtige VW Golf 7.5 R-Line opgehaald bij Gert-Jan. We zijn heel tevreden over Boom Auto's. We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. Alle vragen werden eerlijk en zo goed mogelijk beantwoord. De openheid binnen het bedrijf is ook zeer prettig er word nergens omheen gedraaid en alles word netjes en open met u besproken. De koop was al snel besloten en alles werd direct geregeld. Boom Auto's is zeker aan te raden voor iedereen die een mooie auto wilt aanschaffen die als nieuw is.
Zaterdag 11 maart een super mooie, en nette auto gekocht bij Boom auto's, en deze konden we woensdag al ophalen. Super vriendelijk en professioneel geholpen door Gert-Jan. Als je een mooie auto zoekt, raadt ik zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Boom Auto's.
Van de week deze schitterende Mercedes C200 bij Boom Gertjan gekocht. Verkoper is een echte auto liefhebber, dat merk je meteen. Gertjan komt op mij zeer betrouwbaar over. Is zelf de eigenaar van het bedrijf en wil de goede naam graag hoog houden. Aanrader voor als je een mooi wagen met een goede service wil!
Met een kleine op komst werd onze mini te klein en gingen wij op zoek naar een ruime, graag sportief ogende, gezinsauto. In 2016 al eens een Fiat 500 gekocht bij Boom, waar we jaren plezier van gehad hebben. Door deze goede ervaring ook nu weer naar Bergambacht gereden om te kijken of hij iets naar mijn zin had staan. In de mooie showroom van Gert-Jan was veel keuze, maar toch gaf hij me de tip dat er een 3 serie binnen zou komen die nog meer naar mijn zin zou zijn. Een rode 320i touring, vol met BMW performance opties, inderdaad precies wat ik zocht! Na enkele dagen stond hij klaar voor de proefrit en na een goed inruilvoorstel voor de MINI zijn we er snel uitgekomen. Werd netjes gepoetst afgeleverd, het leek wel een nieuwe! Bedankt weer Gert-Jan! Hopelijk hebben we ook van deze Boom auto weer jaren plezier.
Een nieuwe auto gekocht bij BOOM AUTO'S. Zeer tevreden met mijn nieuwe MERCEDES CLA. Alles liep snel en soepel. Heel veel dank Gert-Jan dat het snel liep met alle papier gedoe. Ik raad het iedereen aan als je mooie en goeie auto's wilt kopen moet je bij Boom auto's zijn. Groetjes Kadir
Top bedrijf! Heb hier mijn mini John Cooper Works gekocht en ben er ontzettend blij mee.
Een BMW M4 gekocht, dat doe je niet zomaar. Dat is een feest! Een prachtig exemplaar met bijna alle opties en erg verzorgd, lage kmstand.... Stond te pronken op het beste plekje in de spiksplinternieuwe showroom. De eerste keer dat ik er langs reed was Gert-jan er niet, de tweede keer afgesproken en ook gelijk proefgereden... tja en dan ben je verkocht. Wat puntjes op de i deed hij niet moeilijk over en werden direct geregeld, bos bloemen erbij voor de vrouw. En vooral een eerlijk, duidelijk en direct verhaal. Nergens omheen draaiend en geen onduidelijkheid of smoesjes. Ik hou daarvan! Helaas ging er wat elektronica door lekkage stuk maar prima geregeld door Gert-Jan die er boven op bleef zitten ik had godzijdank garantie bijgekocht. Uiteindelijk net weer opgehaald en alles prima gerepareerd. Ik ben nu 30 jaar werkzaam in de autowereld ken deze door en door en heb voor Gert-Jan alleen lof. Prima service, aftersales en dan ook nog een heel erg scherpe prijs. Te mooi om waar te zijn....maar dat kan blijkbaar bij Boom Auto's !
Aan alles merk je dat Gert-Jan een autoliefhebber is niet alleen een schitterende nieuwe showroom maar ook hele mooie auto,s van een zeer hoge kwaliteit , ik kocht onlangs een mercedes naar volledige tevredenheid bij Gert-Jan ,niet alleen qua auto maar ook de zakelijke afhandeling was prima.Ik kom hier zeker terug.
Fijne ervaring gehad bij Boom Auto's. Gert-Jan is een oprechte autoverkoper en denkt ook graag goed met je mee. Niet opdringerig en zegt waar het op staat. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto en daar heeft Boom Auto's zeker aan bijgedragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid