facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boomkwekerij E de Jong

Boomkwekerij E de Jong

Info

Boomkwekerij E. de Jong is een zeer dynamisch, vooruitstrevend bedrijf. De specialiteit van Boomkwekerij E. de Jong is het enten van onderstammen. Vandaar ook 'De Entspecialist'.



"Boomkwekerij E. de Jong heeft haar wortels liggen op de Eindsestraat in het Brabantse Dongen. De familie de Jong woont al generaties lang op deze locatie. Al die tijd heeft Fam. de Jong zich bezig gehouden met agrarische activiteiten. Wat in de jaren ‘40 begon met een enkele koe is anno nu uitgebreid tot een modern bedrijf met zo’n 40 hectare grond vol bomen.Heeft u advies nodig of wilt u gewoon eens rond komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op!"
Adres: Eindsestraat 61, 5105AB Dongen
Telefoonnummer: 0162320177
Stad: Dongen
Route: Eindsestraat 61
Postcode: 5105AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Eindsestraat 57a Dongen, Boomkwekerij Oosteind, Boomkwekerij van Beek Dongen, Kerstboom Dongen, Boomkwekerij Peco, Hagen kwekerij, Tuincentrum Oosteind Dongen, Boom kopen Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RoyalHedge RoyalHedge 55 meter Zeer mooi bomen nette mensen en kost veel minder dan in de tuincentra
Van Loon Dongen Van Loon Dongen 82 meter Geweldige zaak ze hebben mij al meerdere malen uit de brand gered, vriendelijke lui a...
Biologisch Melkveebedrijf Maasland Biologisch Melkveebedrijf Maasland 2 km Nette melkveehouderij waar je heerlijke verse melk kunt tappen. Aanrader!
Recensies
Fijne mensen, gewoon & eerlijk met een enorme selectie. Meeste uit voorraad of snel leverbaar en prijzen van vroeger, toen ook service nog heel gewoon was. Niet zo.n pop-up zelf rommelen op t internet waar de telefoon niet wordt beantwoord. Hier mooi familie bedrijf die echt passie hebben voor hun bomen en klanten. N aanrader . Ga er eens heen en je bent verkocht.
De 5 bomen die niet zijn doodgegaan, groeien fantastisch goed. Alle redenen en argumenten die worden gebruikt over de laurierhaag en genoeg water geven klopt dus niet met de werkelijkheid. De schuld bij de klant leggen is makkelijk. Vreemd dat deze bomen het wel goed doen.
Deze mensen nemen de klant niet serieus. Garantie wordt niet gegeven. Ik heb een schadepost van 450 euro en kreeg als genoegdoening een staak met een groot rek en wat groene sprietjes en zelfs daarvoor moest ik betalen! Echt belachelijk voor woorden!
Afgelopen maandag 2 catalpas en wat kruipgoed gehaald bij dit bedrijf. Ontvangst was netjes en behulpzaam. Helaas ben ik er thuis achter gekomen dat de genoemde prijzen op locatie niet overeenkomen met de prijzen vermeld op de bomen zelf. Ik heb 60,- betaald per boom en thuis zag ik de prijs labels van 45,- per boom er aan zitten. Woensdag heb ik dit netjes gemeld en kreeg helaas geen stuiver terug. Nooit meer naar deze bomenkweker voor mij, voel me behoorlijk opgelicht !! Tip voor mensen die wel voornemens te zijn om daar heen te gaan, LET GOED OP DE PRIJZEN, er wordt ter plaatse maar wat geroepen namelijk !!!!
heel onze voortuin volgepland met bomen/ struiken van dit bedrijf. alles is aangeslagen en we konden niet hopen voor een beter resultaat. ook zijn de prijzen veel beter dan in tuincentra en er is goed geholpen met het planten. ook halen we hier elk jaar onze kerstbomen en daar is ook zeker niks op aan te merken. overal . top service, goede prijzen en goede kwaliteit.
Zeer vriendelijke personeel en erg fijn in het meedenken. Leveren en plaatsen volgens afspraak. Goede prijzen.
Hele mooie lei Photinia's gehaald afgelopen voorjaar. Deze groeien zeer goed mede dankzij het advies van Joost. Nu wilde we ze graag wat snoeien maar hoe was onze vraag? Dus toch maar even gebeld. Joost is persoonlijk even aan geweest om uit te leggen hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Wat een super service!! Dank je wel Joost!!
Afgelopen jaar hier 10 fruitbomen en 8 sierbomen gekocht. Een van de bomen was niet goed aangeslagen. De eigenaresse is aan huis komen kijken en heeft ons kosteloos een ander exemplaar geleverd! Top service!
Enthousiaste medewerkers met goed advies. Wij halen hier al jaren onze bomen en planten indien mogelijk!
Buitengewoon vriendelijk personeel dat de tijd neemt. Helaas worden ze wel heel erg stil op het moment dat 2 van de 3 aangekochte en conform instructie geplante en onderhouden bomen het loodje leggen. Garantie tot de deur helaas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid