facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boomkroon

Boomkroon

Info

Boomkroon is een biologische fruitboomkwekerij. Je kunt bij ons terecht voor oude fruitrassen. Daarnaast verzorgen wij snoeiwerk, onderhoud en advies.

Geschiedenis

Boomkroon is een (biologische) boomkwekerij met nadruk op teelt van oude (streekeigen) fruitrassen. Denk hierbij aan appelbomen, perenbomen, pruimenbomen, kersenbomen, etc. Zowel hoogstam als halfstam: geschikt voor het aanleggen of verjongen van boomgaarden, of solitaire bomen voor in de particuliere tuin.

Naast teelt van bomen en struiken bieden wij diensten aan, zoals snoeien en onderhoud. Wij geven advies over de aanleg van landschappelijke elementen (zoals haag, solitaire boom, poel, etc) en hebben daarbij aandacht voor het bevorderen van de biodiversiteit. Naast advies kunnen wij ook de aanleg verzorgen. Met onze bomen en overige werkzaamheden dragen wij bij aan een mooi landschap en landschapsonderhoud.

Voor dit mooie bedrijf zijn wij op zoek naar een geschikte locatie. Om een gezonde vruchtwisseling te hanteren denken wij aan uiteindelijk 4 hectare land op zand of lichte klei. Maar voor het eerste jaar is 1 hectare voldoende. Naast de kwekerij zouden wij een oude hoogstamboomgaard als demonstratietuin willen beheren waarin we naast snoei-workshops ook andere activiteiten zoals een theeschenkerij kunnen aanbieden.

Wie o wie geeft ons de gouden tip voor een locatie om onze plannen te realiseren?!

Adres: Kwekerij: Rijksstraatweg, Leersum
Telefoonnummer: 0031649423087
Stad: Leersum
Route: Kwekerij: Rijksstraatweg



op zoek naar gerelateerd: Biologisch dynamische fruitbomen, Biologische bomen, Fruitbomen kopen Brabant, Biologische mini fruitbomen, Biologisch leifruit, Oude fruitrassen, Floris bomen, Biologische Pruimenboom
Recensies
Prachtige historische fruitrassen opgekweekt vlakbij landgoed Zuylenstein, sympathieke eigenaar en goed advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid