facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boom Trikes Nederland

Boom Trikes Nederland

Info

Nederlandse Importeur van het merk 'Boom Trikes'.

Geschiedenis

Waarom BOOM Trikes?

Made in Germany.
BOOM Trike staat voor kwalitatief hoogwaardige producten, “Made in Germany”. Door de ontwikkeling en productie van Trikes in Sontheim (bij Ulm) kunnen we het productieproces voortdurend controleren en optimaliseren, en zo de hoge kwaliteit van onze producten waarborgen. De kwaliteit van onze producten is gebaseerd op de door ons zelf opgelegde hoge kwaliteitsnormen (ISO 9001-certificering), die één keer per jaar door TÜV streng gecontroleerd wordt.

Innovatie en uniek ontwerp
Onze klanten moeten zich kunnen identificeren met onze producten. Wij willen technisch en kwalitatief hoogwaardige voertuigen aanbieden, die uniek zijn qua uiterlijk en veel liefde voor details laten zien. Een BOOM Trike zal zijn berijder niet alleen veilig naar zijn einddoel brengen, maar ook emoties opwekken en een bijzonder levensgevoel veroorzaken, bij iedere rit.
Om aan deze hoge eisen te kunnen voldoen produceren wij innovatieve voertuigen in combinatie met een uitzonderlijk design, die uiteindelijk voor het ultieme rijplezier zorgen.

Uitstekende technologie
BOOM Trikes biedt in elk opzicht technologisch geavanceerde voertuigen aan. De gloednieuwe injectie motoren en het speciaal ontworpen aluminium onderstel, die in combinatie met de lichtmetalen velgen zorgt voor een afname van het onafgeveerd gewicht met 50%, worden standaard geleverd op alle modellen. Dit draagt in hoge mate bij aan de veiligheid, dynamiek en rijcomfort.
Daarnaast ondergaan al onze modellen extreme rijtesten en moeten ze tijdens uitgebreide testritten, onder andere in Albanië, Griekenland of Marokko, hun betrouwbaarheid bewijzen.

Respect, eerlijkheid en loyaliteit
Wij streven naar een langdurige samenwerking en goede contacten met onze klanten, dealers, leveranciers en medewerkers. Alleen dan kunnen we een basis van vertrouwen opbouwen en zorgen voor zakelijk succes. Onze kenmerken, die de relatie met onze klanten, dealers, leveranciers en medewerkers karakteriseren zijn dan ook: “respect, eerlijkheid en loyaliteit”.



"Begonnen in 2004 met 1 huur-trike vanuit de garage van de ouders van eigenaar Yehudi Sacher, is Trike Centrum TCV in achttien jaar tijd uitgegroeid tot een all round, BOVAG-gecertificeerd trikebedrijf. Met een klein team van enthousiaste medewerkers, een professioneel uitgeruste werkplaats en met top-kwaliteit spuitwerk in eigen beheer weet TCV een immer groeiende groep trikers aan zich te binden.Voor de Trike beleving kunt u terecht in Mijdrecht. In onze winkel kunt u onder genot van een kop koffie alle Trike modellen, werkplaats en motor accessoires bekijken."
Adres: Constructieweg 23, 3641 SB Mijdrecht
Telefoonnummer: 0031 (0) 297 255546
Stad: Mijdrecht
Route: Constructieweg 23
Postcode: 3641 SB



op zoek naar gerelateerd: Trike uitlaat te koop, Trike-Shop, Trike huren Duitsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trike Centrum (TCV) Trike Centrum (TCV) 0 meter Vriendelijke mensen en je krijgt er lekkere koffie bij het wachten
SP Motoren SP Motoren 598 meter Hét adres in De Ronde Venen en omstreken voor onderhoud en reparatie aan alle merken ...
Zodiac International BV Zodiac International BV 639 meter Met een knipoog !!!
Roké Motors Mijdrecht Roké Motors Mijdrecht 976 meter Vandaag even geweest voor een beta mailen was voor deze heer belangrijker dan een kl...
Recensies
Vriendelijke mensen en je krijgt er lekkere koffie bij het wachten
heel goed geholpen met mijn probleem
Erg veel kennis en een goede vriendelijke, vakkundige service wat tegenwoordig al lang niet meer vanzelfsprekend is.
Prachtig resultaat van de blanke laklaag. Trike centrum vinkeveen heef goed met me meegedacht en duidelijk ingelicht over de risico's van dit experiment.
Wat een geweldig bedrijf! Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen met een lekkere bak koffie. Iedereen die er werkt is heel hartelijk en zeker niet onbelangrijk, heel erg kundig. Onder hun handen ontstaan de mooiste dingen. We hebben een trike gekocht en die is werkelijk helelmaal af!
Een zaak waar je terecht kan met vragen. En ze gaan met je mee denken. Voor een gepaste oplossing. Je wordt goed geholpen zelf over de telefoon.
Mijn eerste keer in de zaak. Zeer fijn ontvangen en heel behulpzaam geholpen. Eerst een bakkie koffie een ga lekker zitten en dan een waar kan ik je mee helpen.... Kijk er zijn nog ondernemers die het snappen.
Vandaag langs geweest omdat de bij 2de hands Spacescooter een kinderstep met ketting het stuur naar beneden bleef vallen. De locale fietsenmaker kon het niet maken, deze mannen hadden het binnen no time gefixed en mijn nichtje superblij gemaakt!! Dus qua service zeker 5 sterren, mannen nogmaals bedankt!!
Fantastisch bedrijf waar de klant centraal staat. Ook voor detail en altijd meedenken met mij, de klant. Al jarenlang klant bij naar mijn mening dit topbedrijf met z'n topteam!! Yehudi en team, dank voor altijd de hoede zorgen en ga vooral zo door! Rick
Wat een super mooi bedrijf...heerlijk bakkie koffie... En zo vriendelijk...super bedankt voor je eerlijkheid RobAlles weer tot in de puntjes opgelost...en mooi gemaakt.. Ze bestaan toch nog steeds...mensen met het hart op de juiste plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid