facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boom Boekhouderij

Boom Boekhouderij

Info

Hanneke Boom van Boom Boekhouderij helpt ondernemers met de boekhouding en belastingaangifte. Succesvol ondernemen door meer inzicht in cijfers!

Geschiedenis

Hanneke Boom van Boom Boekhouderij helpt ondernemers met de boekhouding en belastingaangifte. Succesvol ondernemen door meer inzicht in cijfers!



"Boom Boekhouderij voor ondernemers die willen groeien als ondernemer, met plezier willen ondernemen, en financieel succesvol willen zijn. Ik help je om die doelen te bereiken."
Adres: Wetering 2, 3451BM Vleuten
Telefoonnummer: 0611017287
Stad: Vleuten
Route: Wetering 2
Postcode: 3451BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Keizer Makelaarsgroep De Keizer Makelaarsgroep 151 meter Fijne betrouwbare makelaar. Goed zakelijk team. Werken hard en efficiënt ons huis is...
Recensies
Hanneke is een echte vakvrouw, heel serieus met haar werk bezig maar verliest daarbij niet de mens uit het oog. Het is heel fijn om als zelfstandig ondernemer Hanneke te hebben die ervoor zorgt dat belasting zaken goed geregeld worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid