facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BookSpot

BookSpot

Info

Welkom bij BookSpot! Wij zijn dé online boekwinkel, waar je naast een groot assortiment ook cadeauzoekers, leestips en advies kunt vinden. Dat maakt BookSpot de beste plek om boeken te kopen.

Klantenservice NL: 030-8909000
Klantenservice BE: 078-353051

Geschiedenis

Bij BookSpot geven we graag tips, hebben unieke acties en het meest recente aanbod.

Onze taak

Via boeken kun je ontdekken, weten, beleven, begrijpen, ontspannen, ontroerd raken, scherper worden en plezier hebben. Boeken zijn er namelijk over alles. En iedereen. Over ieder vraagstuk, over alles wat we weten en ook wat we nog niet weten. Boeken bieden je een spiegel naar jezelf en een inkijk in de mensen om je heen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je van lezen intelligenter, creatiever en empatischer wordt. Lezen verrijkt je. Bij BookSpot omarmen we dit van harte.

Producten

Boeken, eBooks, films, muziek en games.



"Bij BookSpot draait alles om boeken. Wij willen zoveel mogelijk mensen aan het lezen krijgen, want van lezen word je slimmer, creatiever en ontspannen. Bij BookSpot investeren we in leesplezier met inspirerende informatie en leestips, een assortiment bestaande uit miljoenen titels, persoonlijk advies en een optimale beleving. Maar ook door steeds weer de perfecte match te maken, zodat niemand zijn boek meer weglegt. Of het nu gaat om kinder- of managementboeken."
Adres: Noordereinde 56, 1243 JJ 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 030-8909000
ln.topskoob@ofni
Stad: 's-Graveland
Route: Noordereinde 56
Postcode: 1243 JJ



op zoek naar gerelateerd: bookspot eci, bookspot dvd, mijn eci, eci boeken bestellen, bookspot kortingscode, bookspot adres, bookspot e books, wat is bookspot
Recensies
Ik vind de prijzen van de boeken vrij goedkoop. Ik heb twee boeken besteld, eentje is er vrij snel geleverd en de andere kwam maar niet binnen. Ik heb gebeld en ze gingen er meteen achter aan. Na twee dagen was dit boek ook binnen. Goede klantenservice en goede prijzen.
Ik heb een cd besteld, en krijg eerst een bericht dat de levering 2 dagen vertraagd is. Dat kan gebeuren, maar pas geruime tijd na die 2 dagen krijg ik weer een bericht dat er nog een week vertraging is. Dan krijg ik toch een beetje een gevoel dat ik belazerd word. Ik zou het prettig hebben gevonden als ik bij het bestellen direct zou hebben kunnen zien dat het artikel niet op voorraad was.
Over het algemeen, vlotte levering van de bestelling, maar soms loopt het niet helemaal zo als het hoort. Uiteindelijk kwam alles goed
Waardeloos. Komt beloftes meerdere keren niet na. Had een boek besteld dat binnen 3 dagen geleverd zou worden. Dit werd elke keer met 2 werkdagen uitgesteld en na 3.5 week geannuleerd. Na meerde keren te hebben nagevraagd of het boek nog leverbaar was werd geantwoord ja het wordt absoluut nog geleverd eind april. Ze houden je gewoon aan het lijntje terwijl ze weten dat het boek niet meer leverbaar is. Voor mij de laatste keer. Zeker geen aanrader
Meestal lees ik de reviews van andere klanten voordat ik wat bestel, misschien moet ik ze voortaan wat beter lezen. Mijn eerste bestelling bij deze "webshop" was meteen al een mislukking. Er stond heel mooi, voor 19:00 besteld, morgen in huis, ik heb dat voor de zekerheid nog even nagevraagd, en ja, dat is geen probleem. Vol goede moed besteld, maar opeens na 3 uur krijg ik een mailtje dat mijn bestelling 2 WERKDAGEN vertraagd is. Die werkdagen gingen voorbij maar niets in mijn brievenbus, geen mail dat het verzonden was...niets. De website was intussen wel aangepast naar 3-5 werkdagen. Toen ik hier de helpdesk mee confronteerde werd er lauw gereageerd, iemand ging wel even bij de leverancier navraag doen maar dat zou gauw al een paar dagen kunnen duren. Ik besloten om daar niet op te gaan wachten, de hele chat sessie leek samen te hangen van tekstboek antwoorden, het leek niet iemand iets te kunnen schelen. Nu maar wachten wanneer ik mijn geld weer terugzie.
Komen verzenddatum niet na 6 maanden verschil met beloofde datum en komen ook de terugbetaling na annulering binnen 7 dagen niet na. We zitten inmiddels op 15 dagen en het geld is nog niet retour. Onbetrouwbaar
Ik zie veel negatieve beoordelingen, zelf ben ik 2 jaar geleden lid geworden. Ik heb tot nu toe geen klachten, integendeel. Ik moest één keer langer wachten maar heb toen netjes een mail gekregen. Het is top dat je als lid korting vip krijgt.
slechtste online ervaring van het jaar. valt niet mee samen te werken. ik werd er radeloos van... eerst moest ik 5 dagen wachten op de bestelling van een boek achteraf met spijt ontdekt dat het boek 4€ duurder dan bij Bol, stond, die bovendien s'anderdaags konden leveren , dan moest ik nog een week langer wachten, om finaal een mail te krijgen dat de bestelling werd geannuleerd wegens niet leverbaar. 4 mails bleven onbeantwoord. 1 ster verdiend omdat ze snel terugstortten.
Een game besteld met 6 weken levertijd. Ik heb diverse telefoontjes gepleegd waarbij gezegd is dat de levering er aan komt en toen opeens na 8 weken werd de bestelling geannuleerd. De game is overal voorradig, ik begrijp niet waarom er geannuleerd moest worden. Info voorziening erg matig. Proactiviteit ontbreekt.
Slechte service na betaling. Geen aanwijzingen voor E-books, verplicht downloaden van onbekende apps op alles apparaten. Voor andere hulp belden we het nummer vermeld op de site. Een 078 nummer, 60 Euro zonder BTW heeft de telefoon me gekost!!! Vanwege 40 in de wachtlijn natuurlijk. Diefstal is dat, het boek zelf koste 15 Euro. Iedereen kan tellen. Bij het maken van een beoordeling werd deze "in behandeling" genomen en niet gepost, vanwege slecht natuurlijk. Lekker objectief dus de waarde van deze beoordelingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid