facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Booiman Tuinen BV

Booiman Tuinen BV

Info

Het moderne, middelgrote hoveniersbedrijf voor al uw aanleg en onderhoud van zowel particulier tuinen en bedrijfsterreinen, boomverzorging, vijver en zwemvijver en groene daken in het "Hart van Drenthe".

Geschiedenis

Voor al uw aanleg en onderhoud van zowel particuliere tuinen en bedrijfsterreinen, boomverzorging, vijver en zwemvijvers.



"Booiman Tuinen -dé alleskunner op het gebied van tuinenZoekt u een tuinspecialist die u volledig ontzorgt? Van ontwerp, aanleg tot onderhoud? Dan heeft u Booiman Tuinen nodig! Voor onze klanten maken wij al ruim 30 jaar de mooiste tuinen. Onze klanten zijn daar zo tevreden over, dat maar liefst 90% van onze nieuwe klanten via hen binnenkomt.Geen tuin en geen mens zijn hetzelfde en juist dát maakt het hoveniersvak zo ontzettend leuk. Heeft u een grote of juist kleine tuinklus te klaren? In beide gevallen helpen wij u graag aan een tuin die volledig aansluit op uw wensen, smaak en budget."
Adres: Terhorst 5, 9411 TR Beilen
Telefoonnummer: 0593-527032
Stad: Beilen
Route: Terhorst 5
Postcode: 9411 TR


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hovenier Beilen, Tuinarchitect Drenthe
Recensies
Gewoon super vakmensen. Waar wij heel prettig mee konden samenwerken. We kregen in alles een duidelijk advies.Services: Looppaden ontwerpen
Ze hebben het heel druk dus de communicatie verliep voor ons traag en niet goed
Ik vindt het helemaal top stage was leuk nu vakantie werk en de collega's zijn leuke mensen om mee te werken
Mooi bedrijf en goeie garanties
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid