facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Booij Banden

Booij Banden
Adres: Plantijnweg 30, 4104 BB Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 0345 512 861
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Plantijnweg
Huisnummer: 30
Postcode: 4104 BB


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Slechte service en onbetrouwbare reparatiennIk ben diep teleurgesteld in de service van dit bedrijf. Nadat ik mijn banden had laten verwisselen, bleek dat de rechter voorband niet goed was gemonteerd. Nog geen week later liep de band volledig leeg. Dit had duidelijk te maken met de slechte montage. Tot mijn grote verbazing kregen we geen enkele vergoeding voor deze fout, terwijl het duidelijk een probleem was veroorzaakt door hun gebrek aan zorgvuldigheid.nnIn plaats daarvan moesten we opnieuw betalen voor iets wat hun eigen fout was. Dit voelt als onrechtvaardig en ronduit slechte service. Een klantvriendelijke oplossing was hier op zijn plaats geweest, maar helaas bleek dit bedrijf niet bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor hun fouten.nnKortom: zeer teleurgesteld en absoluut geen aanrader!
Werd geadverteerd met 7,7 mm, maar dat bleek op het hoofdvlak rondom de 5,5 mm te liggen. Desondanks dat toch tevreden voor de prijs gezien montage en balanceren inbegrepen zat. Wel gewoon vier sterren omdat ik hier erg snel terecht kon!
Het is nu al zeker 2 maanden geleden 4 X banden gekocht maar 2 banden met vlakke loop oppervlak beschadiging zodra de auto rond 100 a 110 rijd trilt de auto diverse keren gebalanceerd, geen succes. Vanaf de eerste dag heb ik geklaagd voor het trillen van de auto .... maar nog steeds niets.nDus ik ga maar vier nieuwe banden kopen zonde van mijn geld .nDUS MENSEN KOOP NOOIT MEER BANDEN BIJ DEZE ZAAK.nZE GEVEN OOK GEEN GELD TERUG.
Nieuwe banden nodig ga naar Booij Banden! Snel geholpen top banden tegen scherpe prijs …. Een aanrader
Waarschuwing koop hier geen banden goedkoop is duurkoop deze banden van booij in culenborg zijn snel stuk of geven problemen doe het niet want een oplossing bieden doen ze niet er wordt gewoon weer geld gevraagd voor een andere ook hebben ze dan vaak niet meer de zelfde type band waardoor je een mix krijgt ik kom hier nooit meer en hoop de mensen bij deze gewaarschuwd te hebben dit is geen eerlijk bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid