facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boobox

Boobox

Info

Boobox bezorgt mobiele opslagboxen direct voor je deur in heel Limburg en delen van Noord-Brabant. Jij laadt alleen je spullen in. Boobox regelt de rest.



"Zoek je een tijdelijke opslagruimte voor je spullen of ga je binnenkort verhuizen? Boobox biedt een makkelijke én voordelige oplossing voor bedrijven en particulieren direct aan huis. Boobox bezorgt en plaatst mobiele opslagboxen direct voor je deur in heel Limburg en delen van Noord-Brabant. Jij laadt alleen je spullen in. Boobox verzorgt het transport van de opslagboxen rechtstreeks naar je nieuwe adres of je opslagruimte bij Boobox."
Adres:
Telefoonnummer: 0475476319
Stad: Roermond


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Multi Storage Roermond, Shurgard roermond, Cityhub Roermond
Recensies
Heel erg tevreden over de service. Goed bereikbaar en alles volgens afspraak opgehaald en geleverd. Zeker aan te raden.
Wat een uitkomst! Geen extra transportkosten of lang wachten op een lift. De boxen worden op afspraak gebracht, inruimen, ophalen en v.v. Geweldig en super goede service. Dankjewel William!
Absoluut 5 sterren voor William. Ontzettend vriendelijk, behulpzaam, goede prijs kwaliteit verhouding en m.i. flexibel in mogelijkheden rondom terugbrengen en ophalen van de box. Wil je iemand die netjes en correct met je spullen omgaat en een persoonlijke aanpak heeft in zijn werk, zeker kiezen voor Boobox. Indien ik nog een keer opslag nodig heb, zal ik zeker weer voor Boobox kiezen! Bedankt voor de moeite en goede service!
De box werd snel geleverd. Als een extra service hielp William zelfs met het uitladen en tot in mijn nieuwe woning sjouwen van mijn spullen! Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan voorop bij dit bedrijf!
zonder enige twijfel perfekt gegaan. William heeft zijn zaken heel goed op orde. Komt afspraken exact na.
Ivm een verbouwing hebben wij 4 maanden lang onze spullen in opslag gehad bij Boobox. Op de afgesproken dag een box voor de deur en deze kunnen inladen met onze spullen. Daarna werd deze veilig opgeslagen. Retour ook weer keurig volgens afspraak. Vriendelijk en snel in de communicatie, flexibel, komen afspraken na én scherp geprijsd. Mochten wij ooit weer opslag nodig hebben zou ik sowieso weer voor Boobox kiezen!
Top service van Boobox! William denk mee in oplossingen en stroopt zijn mouwen op om mee te helpen. Klasse!
Top concept, zeer vriendelijke en flexibele afhandeling. Boxen werden zelfs op ons verzoek in het weekend retour gebracht. Eén echte aanrader, ook voorverhuizingen !!!!!
We hebben gedurende 1 jaar 2 boxen gehuurd bij Boobox. De service is geweldig. We hebben de boxen tussendoor laten terugkomen om keukenspullen te verzamelen. William helpt mee met tillen, denkt mee bij het inladen en is bijzonder klantvriendelijk. Zeker een aanrader.
Vandaag onze meubels en verhuisdozen weer netjes terug gekregen. Wij hebben gebruik gemaakt van Boobox vanwege een verbouwing van ons huis. Super oplossing! Je kunt alles meteen netjes kwijt en hebt geen gedoe met vervoer. Spullen staan veilig en raken niet beschadigd. De afspraken zijn duidelijk. De chauffeur denkt en helpt mee tijdens het in- en uitladen. Fijne en aardige man. We kunnen Boobox echt aanraden. Fijn ook dat ze in het zuiden van Limburg werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid