facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BonThai

BonThai

Info

We are a new brand and company that introduces and distributes authentic and honestly made products into the European Market.



"Winkel met streekprodukten"
Adres: Nieuwstraat 26, 5688BE Oirschot
Stad: Oirschot
Route: Nieuwstraat 26
Postcode: 5688BE


Recensies
We hebben gisteren een Expo georganiseerd op de markt in Oirschot. 't Bint heeft gezorgd voor de koffie, thee en de lunch voor de standwerkers en onze vrijwilligers. Dit hebben ze op een uitmuntende manier gedaan. Alles hebben ze met veel plezier gedaan en wanneer ik nog aanvullende wensen had, voerden ze het met verve uit. Lieve mensen van 't Bint, hartelijk dank voor alle goede zorgen. Mooi dat we zo goed op jullie konden rekenen.
Een winkel met vele verschillende artikelen, wij hebben er meerdere mooie vogelhuisjes gekocht, die gemaakt zijn bij de dagbesteding. Ik had beloofd om een foto te.plaatsen van onze verzameling, dus bij deze
De winkel is gedeeltelijk open , de artikelen die ze niet mogen verkopen zijn met 'n groot kruis van rode linten afgeplakt alles netjes op orde vriendelijk personeel en ik moest toch nog iets lekkers hebben voor schoonmoeders ... en ook is dit eigenlijk van Boon & Blad ook dit verkopen hun net zoals verse groente en in de diepvries vlees van oirschotse boeren ...trouwens ook de bonbons van Boon & Blad hebben ze fan welal in mooie verschenkverpakkingen Ook was er 'n dame die kerststukjes aan het maken was misschien ook voor de verkoop dus loop zelf erook 'n xtje binnen je zult versteld staan van wat ze daar allemaal verkopen ...fijne feestdagen in ieder geval ....
Een hele leuke gezellige winkel met een groot assortiment. De medewerkers zijn erg aardig. Naast o.a. groente en fruit verkoopt 't Bint ook veel lekkers om zelf van te genieten of om kado te geven. De zelfgebakken koekjes van Severinus smaken heerlijk. Deze lekkere koekjes staan bij de kassa en zijn ook nog eens heel leuk ingepakt. Daar mag 't Bint best meer voor vragen: ze zijn veel lekkerder en verser dan van de bakker!
Een gezellige winkel waar je lekkere producten uit de streek kan kopen. Aardig en behulpzaam personeel die ook nog eens je kado heel mooi inpakken. Ik ga graag naar deze winkel, ik kom altijd met iets leuks naar buiten. Echt een aanrader om originele verjaardagskado's te kopen of om jezelf iets heerlijks te geven.
Echt een heel leuk en gezellig initiatief. Land van oirschot producten en dagbesteding. Ik werk bij de dagbesteding. Ik vindt het echt heel leuk. Je kunt op je eigen manier invulling geven in je dag met behulp van Severinus en Ggze. Er zijn ook opdrachten zoals slinger pompoenen maken of een krans van noten bv. Ook vouwen we doosjes voor de Dames. Maar zit je even niet goed in je vel dan doe je gewoon even niks of je doet iets waar je opdat moment zin in hebt. Ook kun je dan even met de begeleiding praten. Dat is fijn ze begrijpen je. Helaas is het eetinitiatief en koffie momentje voor de bezoekers wegens corona voor die tijd van de baan Helaas. Ik ga er altijd met plezier weer heen.
Mooi initiatief. Ondernemers huren elk 1 meter voor hun producten. Dat levert erg leuke cadeautjes op. Er is goede groente en fruit te krijgen en er zit dagopvang. Leuk om rond te neuzen.
Perfecte locatie om streekeigen, zowel gangbare als Biologische producten aan te schaffen. Ideaal voor de eigen keuken of om een mooi presentje te laten samenstellen. Grote diversiteit aan producten. Als de locatie aan de markt in Oirschot open gaat zal de diversiteit toenemen. Makkelijk parkeren en super dat de openingstijden zijn verruimd!
Mooi streekproductenwinkeltje aan de Markt in Oirschot. Er worden mooie producten van de eigen regio aangeboden. Ondernemers huren er een schap, een soort vitrine dus om hun producten aan jou te laten zien. Je krijgt er een stukje toewijding en gezelligheid gratis bij. Nooit links laten liggen!!!
Super leuke winkel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid